2018. december 26., szerda

Dvd mkv lejátszó

Asztali Blu-ray lejátszó és felvevő vélemények. Konvertáld át rosszabb minőségű DivX-es AVI-ra, vagy. Régi tv-nk van, csak scart csatlakozóval.


A dvd lejátszónk nem játsza le az mkv formátumot, csak az avi-t. USB kimenete van a. Raktáron: Béke tér. Blu ray, bluray és asztali lejátszó. BLU RAY lejátszó. A Blu-ray technológiának. Lejátssza a legtöbb kodeket kodekcsomagok nélkül - MPEG- MPEG- H. Minden platformon fut - Windows, Linux, Mac OS X. Nem mindig szerepelnek a lejátszó csomagjában. MKV, WebM, WMV, MP3. Multimédia formátum lejátszás.


Játssza le könnyedén videó és audio tartalmait többféle formátumban, legyen az akár. Lejátszás: LemezUltra HD Blu-ray, BD-ROM, s. DVD, DVD -Video, Igen. Dolby Digital, LPCM, AAC, MP Vorbis.


Dvd mkv lejátszó

MIDI, az AVI, az MPEG-vagy a DVD. Ehhez a lejátszóhoz ingyenes verzió és fizetett verzió tartozik. Az új Zappiti Mini 4K HDR egy új szabványt állít fel a média lejátszók piacán. MPEG- DivX, Xvi MPEG MPEG AVI, Real Media video, Quick Time.


Dvd mkv lejátszó

Hatékony videólejátszó fejlett hardveres gyorsítással és felirat támogatással. HARDVERES DEKÓDOLÁS - Az új hardver dekóder segítségével még több.


VLC Media Player 3. Sok gondot okoznak a Matroska fájlok, amiket eléggé körülményes lejátszani. A hálózati médialejátszó ethernet vagy wifi-kapcsolaton keresztül. Az Ön találgatások igaza van! Nem tetszik a Windows Media Player vagy a Filmek és a TV alkalmazás.


Dvd mkv lejátszó

A második újdonság már egy nagyobb Blu-ray lejátszó formájában érkezik, persze némi csavarral. MPC-HC, the free, open source media player for Windows. It adopts the post-Yosemite design language of macOS and keeps up the.


Az A95X ZPLUS olyan médialejátszó, avagy TV okosító (TV BOX), amelyen Android fut, így alkalmazásokkal is bővíthető. Plusz van bőven RAM, amely 4GB- ot.


Látogasson el weboldalunkra, és szerezzen be műszaki cikkeket jóval a piaci ár alatt! GOM Lab offers a wide range of multimedia software, mobile apps, and web services, from video player to video editor, such as GOM Player, GOM Mix Pro, etc.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.