2018. december 26., szerda

Dvb t passzív antenna

Dvb t passzív antenna

SDA 6- Kültéri passzív antenna. Támogatja az összes digitális és analóg televíziós hullámhosszt, valamint az összes FM rádió frekvenciát. Tulajdonságok. DVB - T támogatás.


Pick Pack Pont: - munkanap (8Ft). Központi raktáron: hét. Akár ingyenes kiszállítással az ország bármely pontjára! Elérhetőség: Rendelhető. Kattintson és győzödjön meg róla Ön is! Szállítási idő: azonnal. UHF nyereség, dB. Antennakábel hossza, - m. Kivitel, Kültéri. Set Top Box áramellátás, nem. Teleszkópos antenna, nem. Sencor SDA-640. A szobaantenna lehet passzív vagy aktív, az utóbbiba antennaerősítőt is.


Ennek vételéhez több példát igyekszünk bemutatni, ami elősegítheti az új. Az antennatelepítéseknél, amiket az alábbiakban ismertetünk, több lehetőség. Könnyen szerelhető, alumínium antenna. Felhasználási terület: az adótól 0-30km körzetben ajánljuk.


Dvb t passzív antenna

Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg. Vétel ( 3°) a. BμV-t (a passzív antennák jelszintje általában 60.. dBμV szokott lenni). Raktáron: rendelhető. Ohm impedancia.


Ellenálló és robusztus kültéri kivitel. Nyereség: dB. Horizontális polarizáció. Elemek száma: 42. F- csatlakozóval szerelhető. Nincs rendelkezésre álló információ ehhez az oldalhoz. A kérdésem a következő lenne: Ha később MinDig TV képességű, új tévét veszek, ahhoz elég ez a passzív antenna, vagy kell hozzá erősítés?


Dvb t passzív antenna

Azért is kérdezem, mert nem tudom, hogy az USB stickben van-e erősítés, vagy pedig csak a szimpla, passzív antenna jele is elég neki, mivel tökéletesen veszi az adást, 100%-os. Az adott vételi viszonyokhoz választott megfelelő antenna minden igényt kielégít. Nem ritka a -100.


Gyártó: LifeView. Jelenleg nem kapható ! A digitális földfelszíni adás vételéhez szükséges. B antenna nyereség aktív.


Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési garancia az.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.