2016. november 3., csütörtök

Hordozható 3g router

A KERESETT TERMÉK JELENLEG NEM RENDELHETŐ! D-Link DWR-7hordozható 3G Router. Kínálatunkban legutóbb ekkor volt elérhető. Szállítási idő: munkanapon belül. Kényelmes és biztonságos online vásárlás a.

WLAN szabvány: IEEE 802. M sebességű 3G wireless Router kiterjesztett hatótávolsággal. Alkalmas két vagy több számítógép összekapcsolására és rádiós hálózaton keresztül internet.


Nagyfokó mobilitás és rugalmasság jellemzi. WWW-ről menedzselhető. Nincs szükség számítógépre. Internet elérési lehetőség.

Kedvenc Huawei és D-link router és modem készülékeit rendelheted meg online ingyenes. Hordozható WiFi hotspot hosszú akkumulátor-üzemidővel. Nem rendelhető. Ezt a terméket már nem.


Vásároljon otthonába vagy irodájába új Asus routert év garanciával Asus Gold partnertől. Kérje munkatársaink segítségét a. Ez a termék nem kelt el a. A kompakt mobil hotspot problémamentesen csatlakoztatja a tableteket, notebookokat és. G router mód lehetővé teszi, hogy csatlakoztassa a 3G USB modemét, és megossza vezeték nélkül ezt a. Garancia: hónap. Hogyan állítsunk be mobil routereket ? Ha a router megvásárlása után nem látja a modemet.


A 3G WiFi-mobil. G és a 2G áll rendelkezésre, és különböző LTE frekvenciák működőképesek. D-LINK WIRELESS 3G ROUTER KÁRTYAFÜGGETLEN.

Leírás: 3G USB modem. Tenda 3G300M 300Mbps N 3G hordozható vezeték nélküli router 1. A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.


Szeretnék létrehozni Mac szűrőket a vezeték nélküli router, mit tehetek? A Mac címszűrő beállítása a Fritz! Mezőbe Mac szűrő a Speedport útválasztón A Mac. Számítástechnika egyéb árak, akciók.


Hozzáadás a kedvencekhez. Megtekintve: 248. USB port for power supply SIM card slot. Az MTS Connect 3G felhasználóinak az utolsó kettőre lesz szükségük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.