2016. július 20., szerda

Gsm külső antenna

Gsm külső antenna

Kültéri, külön antennát tartalmaz. E külső antennák nagyobb felületük révén jobb hatásfokot biztosítanak, mint az kis méretű. Omni külső antenna router 4G LTE outdoor, bármely hálózat kedvező áron az eMAG-nál.


GSM, 3G és LTE, SMA csatlakozó, dBi nyereség, rögzítés: tartó. Antenna - kültéri, WiFiWiFi 802. Cikkszám: kulteri- antenna. Szállítási díj min. Mobil internet antenna kültéri. SzűrőAktív szűrő: 0. RendezésRelevancia. Tartós nylon külső, puha bársonyos belső. GSM -UMTS antenna, körsugárzó karakterisztikával, m antennakábel SMA kerek.


Gsm külső antenna

Többsávos mobiltelefon- antenna, szerelőkönyökkel külső szereléshez, m. GSM jelerősítő kompakt, fém konstrukcióban, belső és külső antennával a tiszta, zavartalan GSM jelért. Ez a Delock GSM - antenna különböző GSM -sávok külső és belső használatát teszi lehetővé. LTE képes GSM modemre lenne szükségem, amit LAN kábellel be tudok kötni routerbe, és van hozzá külső antenna is (az érzékenység miatt).


Márka: Rollkit, Hossz: m. GSM otthoni riasztóközponthoz. Kérjük a termékről e-mailben érdeklődjenek! GSM antenna RG174U 5m SMA M Ni. Gsm antenna ÁrGép. Kategória: Tokok. Frekvenciasávok száma. Versenyképes árak, megbízható minőség. A mobiltelefon Power-Box-szal vezeték nélküli kapcsolatot létesíthet a mobiltelefonnal. Lásd a feliratokat. Mi érdekli a GSM csatlakozót.


A mobilnet frekvenciák egyébként is más hullámhosszon operálnak, mint a klasszikus GSM frekvenciák. Ezért egy megfelelő szakboltban. Külső antenna használata. Míg a GSM nem szabványos konfigurációt biztosít 70–1km- es.


ANTENNA GSM -3G-HSDPA 10DBI 46CM HUAWEI Csatlakozoval. GSM kettősávos irányerősítő bemeneti és kimeneti csatlakozókkal ellátott. RF2"alacsony veszteségű".


Gsm külső antenna

Illeszkedik az összes GSM vad kamerához, a standard külső SMA antenna. Bi erősítést nyújt a jó vétel érdekében. A jelzett szállítási idők külső tényezők miatt néhány esetben nem teljesülhetnek, nem tekinthetők. Tulajdonságok: Ez a Delock antenna különböző LTE, GSM és UMTS-sávok külső és belső használatát teszi lehetővé.


Teljes mértékben kompatibilis a. A TRANS-DATA LTE KYZ 7. Alapítói Veronica Cramer és Bognár József. A kommunikációs antennák gyártásának.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.