2016. október 26., szerda

Dia szkenner

Dia, fotószkenner - rendelje meg nap visszavételi garanciával a Conrad. Renkforce DS100-8M Diaszkenner MPix Digitalizálás számítógép nélkül.


A legnépszerűbb lapolvasó márkák, akciós diaszkenner, síkágyas szkenner, filmszkenner, 3D szkenner árak. Szkennerek nagy választéka az árukereső oldalon.


ION Slides Forever negatív és dia szkenner kedvező áron az eMAG-nál ⭐ Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG. A legjobb Dia, negatívfilm és filmszkennerek népszerűség alapján sorba állítva. Már csak a diák maradtak hátra, ami viszont okozott némi fejtörést.


Emlékszel a régi diavetítések hangulatára? Dia szkennelés, negatív szkennelés. Amikor a papa végtelen szakértelemmel egy rendszerré olvasztotta a lepedőt. Használt dia szkenner eladó.


Dia szkenner

Segítségével a régi. Garancia: év. Bővebben leírásról. Ez a termék jelenleg nem rendelhető! Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési garancia az. Ion Slides Forever dia és negatív film szkenner (év garancia). Vissza a szkennerek kategóriába. Ezt a terméket már nem forgalmazzuk, utolsó ismert ár. Kiváló felbontású, nagy teljesítményű és könnyen kezelhető szkenner diák, negatívfilmek, Superés Pocket 1filmek digitalizálásához.


Automatikus és. Szállítás a következő nap! Síkágyas, dia, és nagy teljesítményű, kétoldalas olvasást lehetővé tevő dokumentum szkennerek. Többféle olcsó, használt dia szkenner eladó.


Dia szkenner

Mennyi a dia szkenner ára használtan? Plustek OpticFilm nagy felbontású film és dia szkenner által használt. Fizetendő ár: 116. Kedvezmény: Áfa tartalom: 24.


Olcsó eladó új és használt fénykép és dia szkenner. Fénykép szkennerek. Fotó szkennelés. Akciós szkennerek, diaszkenner dokumentumszkenner akár.


Negatív beolvasásakor használni kell a szkennerhez kapott diafeltétet, amin van egy sötétebb ablak a dia helyén kívül. A szkenner ezen a sötétebb ablakon. Minőségi képet, csak minőségi szkennerrel kaphatunk.


Dia szkenner

Válogass a Jófogás. Találja meg a legjobb árat, ajánlatot! Diafilm- és fotó szkennelés. Jellemzők : MP film és dia.


Tervrajz szkennelést aznapi, dia szkennelést 2-napos elkészüléssel vállalunk. Dia és fénykép negatív szkennelés ! Szkennelés professzionális szinten : Stúdiónkban az Epson EISA (European Imaging and Sound Association) díjas szkennereit használjuk a régi diák.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.