2018. december 31., hétfő

Easycap usb video digitalizáló adapter

VHS kazettája van? Fél, hogy elvesznének az idő múlásával és. EASYCAP USB VIDEO DIGITALIZÁLÓ adapter. Audio bitrate max 768Kbps. Mit rejt a termék doboza? Kattints és vásárolj kedvező áron – easycap digitalizáló árak – Válogass számos bolt kínálatából – Szűkítsd tovább keresésed: USB ¤ VIDEO ¤ adapter. Leírás, Fontos. Felejtsd el, már. Gyors, és egyszerű munkát végezhetsz vele. Köszönjük, hogy megnézted a videónkat, remélem tudtunk segíteni!


De jó lenne, ha a tabletemen is menne. Van valami spéci átalakító adapter, lévén a EC normál USB -s, a tablet meg microUSB ? Amikor a csatlakozás megtörtént jöhet a digitalizáló easycap XSQ-U-driver. Properties and operating principles, tests, usage tips, tricks. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó.


Csatornás USB Video digitalizáló adapter. Részletes keresés». Mentsd meg régi felvételeidet! Scheno USB -001. Digitalizáló USB 2. Kiszerelés: db. Ezzel az USB -s digitalizálóval könnyen csatlakozhatsz. Type-C adapter. Alumínium burkolat. A Basetech Video Grabber-rel ( video digitalizáló ) az adatait egyszerűen és kényelmesen az USB csatlakozón keresztül szerkesztheti és digitaliz. Félsz, hogy elvesznek megörökített pillanataid?


Easycap usb video digitalizáló adapter

Akkor erre a kütyüre mindenképp csapj le még ma! AZ USB -s digitalizálóval könnyen csatlakozhatsz. EasyCap USB -s cuccot, gondoltam, néhány ezer forintot. Cikkszám, KUT-USB-001.


Easycap usb video digitalizáló adapter

Hasonló termékek. Megye június 27. ArcSoft ShowBiz 5. Nemrégiben érkezett meg az ebay-es EasyCap usb -s eszköz, Honestech TVR 2. Lehet valamit rosszul csinálok a Video S nem tudom hova kell.


Easycap usb video digitalizáló adapter

A héten megvetttem egy licitálós oldalon az EasyCAP USB adaptert. Kép és videó digitalizáló USB -n keresztül számítógépre, RCA és S- VIDEO csatlakozóval. Erre nyújt megoldást ez a hobbi USB -s digitalizáló. Termék típusa: Videodigitalizáló adapter.


Mellékelt szerkesztő szoftver: Igen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.