2016. október 27., csütörtök

Bluetooth kihangosító napellenzőre

Napellenzőre csiptethető bluetooth -os kihangosító - rózsaszín. Pillanatok alatt üzembe helyezhető, napellenzőre csíptethető autós kihangosító. Beépített akkumulátorral rendelkezik.


Nem véletlen, hogy a napellenzőre csíptethető készülékek terjedtek el. Használj Te is. Telefonáljon teljes biztonsággal! A kihangosítót nem szükséges telepíteni, csak csíptesse rá a napellenzőre ! Ft-os áron elérhető.


Bluetooth kihangosító autóskészlet! A bluetooth bekapcsolásával gyorsan összepárosítható. EDR, multipoint, SUPERTOOTH-hoz hasonló - FEKETE. Szerelni sem kell a napellenzőre csíptethető kihangosítót.


Készletinfó: Érdeklődj a. Autó-Vill Centr. Ne habozz, klikkelj! USB autóstöltővel - FEKETE. Astrum ET4BT 4. Klip a napellenzőre történő.


Mostantól kényelmesen és biztonságosan vezethetsz és telefonálhatsz egyszerre. Vezeték nélküli. BLUETOOTH kihangosító szett hordozható (v napellenzőre rögzíthető, multipoint) FEKETE. Ezután csak fel kell csíptetnie a kihangosítót a napellenzőre, és ezután a készülék automatikusan csatlakozik a telefonjához, ha beül az autóba.


EDR, beépített mikrofon, 650mAh akkumulátor. A gyors töltővel akkumlátoros, TERMÉKLEÍRÁS JELLEMZŐK: beépített sztereo. Dupla telefonos ( full- duplex) kivitel. Olcsó eladó új és használt napellenzőre szerelhető kihangosító.


Egy le-fel szerelhető csíptető segítségével pedig akár a napellenzőre is rögzítheted! Akciós Népszerű. A szivargyújtóról.


Bluetooth kihangosító napellenzőre

A Príma ár Magyarország legújabb csak akciós, kedvezményes termékek és szolgáltatások online piactere. A legtöbb akciós termékek és szolgáltatások a. Hívásokhoz jól használhatók, sőt akár a mobilunkon tárolt.


Bluetooth kihangosító napellenzőre

A napellenzőre egy acélból készült csíptető segítségével egyszerűen rögzíthete ugyanis a. Mobiltelefon kihangosítók, headsetek, hangszórók és egyéb vezeték nélküli kiegészítők nagy árukészlete. Kihangosító Player Navigation Broadcast, hamarosan eladásra kerül.


Bluetooth kihangosító napellenzőre

A multipontnak köszönhetően egyszerre két. Fedezze fel a inspiráló. Gyakran telefonálsz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.