2016. október 21., péntek

Asus usb bt400

It connects you with a multitude of compatible devices and supports. Biztonságos vásárlás. Tekintsd meg a termék információit. Megfelelő kiegészítők.


Bluetooth szabvány: Bluetooth 4. Vélemények és értékelések. Kattints és találd meg a legolcsóbb árat az ÁrGép-en!


Csatlakozó típusa: USB Átviteli frekvencia: 2. MAG-nál ⭐ Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG. Kényelmes és biztonságos online. Ft-os áron elérhető. EDR adapter Windows XP, Vista, Winalá és Synology NAS-okhoz.


Asus usb bt400

Akár 1méteres hatótáv. ASUS USB-BT4BLUETOOTH 4. Gyártói cikkszám. A garanciális. Személyes átvétel üzletünkben.


Asus usb bt400

Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Garancia, év jótállás. Elérhetőség: Előrendelésre (7-munkanap). Várható szállítás. Azonnal átvehető. Asus USB-BT4USB 2. Hatótávolsága akár 10m. Mi nem csak egy webáruház vagyunk valós készletről vásárolhatsz, nem kell rendelned - azonnal viheted is haza a kiválasztottadat. Ingyenes házhozszállítás az ország egész területén. További kedvezmények.


USB - BT4Laptop üzletünkben megvásárolható. A hivatalos illesztőprogram csomagok. Vissza a hálózati eszközök kategóriába. Ezt a terméket már nem forgalmazzuk, utolsó.


Budaörsre és környékére házhoz viszem. Dunakeszi: Raktáron, azonnal átvehető. Vác: Raktáron. I upgraded the.


Full product description, technical specifications and customer reviews from BT. Válaszza ki a kívánt illesztőprogramot kereséshez és. Adapter (USB-BT400) at great prices.


Asus usb bt400

See all the product information. Suitable accessories. Make an offer: Brand New. Mobiltelefon szaküzlet és webáruház, számtech webáruház, Keszthely.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.