2021. június 16., szerda

Xiaomi wifi

WiFi lefedettség. Eleged van a szolgáltatód gyenge. Külső raktáron ( szállítás 2-munkanap). Mi WIFI Amplifier 2. Tekintsd meg a termék információit. Biztonságos vásárlás. Megfelelő kiegészítők. Memory size:or Tb. Wireless Type: 2. Xiaomi original WIFI routers. A működési frekvenciája GHz – IEEE. Wifi jel megismétlésére alkalmas eszköz. Usb n kapja a tápellátást, így telefontöltőről is használható, vagy egy közeli számítógépbe is bedugható.


A Jelismétlés. GHz: 3Mbps Átviteli sebesség 5GHz: 8Mbps Hálózati szabvány: 802. Put the extender near the router, turn the power on and wait for the yellow indicator light.


The repeater connects to the signal from your Wi-Fi router at home or in the office and redistributes it. Lefedi azokat a helyeket, ahol a Wi-Fi jel már nem érkezik. Legfeljebb eszköz.


Képes m-től akár 1m2-ig lefedettséget biztosítani. Felhasználóbarát, könnyű. Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt. Visszafizetendő készülékkedvezménnyel.


Xiaomi wifi

Ft-os áron elérhető. Wifi Router, jelerősítő kategóriánkban megtalálja az Önnek legmegfelelőbb terméket. Vásároljon kényelmesen és biztonságosan.


Xiaomi wifi

A bolt és a webshop készlete nem egyezik, így ha nem találja a kívánt terméket a webshopban, keresse a boltban. Szállítással kapcsolatos információk.


Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési. GHz 300Mbps Antennas Smart APP Control-sale of low-price goods, in catalogue of products from. Skip to main search.


All customers get FREE Shipping. Free Shipping by Amazon. Ingyenes és Gyors kiszállítás Akár munkanapon belül megérkezik a csomag. Ft felett ingyenes a szállítás.


Xiaomi wifi

Gyors és segítőkész Ügyfélszolgálat Nem. Ghz kablosuz ağ. A beüzemeléshez először csatlakozni kell a. GHz csatornánk és 5GHz csatornánk is. A router beállításai lehetőséget.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.