2021. június 23., szerda

Wlan antenna kábel

Wifi antenna kábelek készleten. Biztonságos választás és vásárlás. Gyors kézbesítés. Segítünk a választásban. Rendszeres kedvezmények és. Kültéri, külön antennát tartalmaz. TP-Link antenna hosszabító kábel, 5m kedvező áron az eMAG-nál Fedezd fel a nap. MaxLink dönthető mágnestalpas körsugárzó WiFi antenna 4GHz. Ezzel az SMA antennakábellel WiFi antennák köthetők WiFi -eszközökre. Antenna kábel rádiós hálózat kiépítéséhez.


Csatlakozást biztosít a vezeték nélküli eszköz és a kültéri antenna között. Wireless antenna kábel, csatlakozó a MentorNet webáruházban. Kis veszteségű WLAN antenna hosszabbító kábel kültérre. Egy WLAN antennakábel hosszabbítására.


A WIFI antenna kábelén belül van egy belső mag, amelyben az elektromágneses rádióhullám terjed. Annak érdekében, hogy a WIFI-kábel ne. Valueline Fordított csatlakozópolaritású SMA.


Kapcsolódó keresések: antenna. Szűrők elrejtése. CFD-20 5m, 5m CFD-20 6m KMS-400(LMR-400). Delock 10m N Male-SMA Male wlan antenna kábel, fekete.


Wlan antenna kábel

N male - papa, SMA male - papa, Impedancia: Ohm. Garancia: hó. A WLAN (Wireless Local Area Network) egy olyan vezeték nélküli adatátviteli. Ezek terjedését két antenna között nagyon leegyszerűsítve egy ellipszoi az ú. Ennek oka, hogy az antenna kábel általában túl nagy ahhoz, hogy közvetlen tegyük rá a megfelelő csatlakozót.


Wlan antenna kábel

Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési. DIGITUS WLAN ANTENNA CABLE 5M.


Wlan antenna kábel

Kábel - A Digitus kábelek és átalakítók nem csupán összeköttetést garantálnak különböző elektr. Koax kábel, WIFI antenna kábel, 5m, 20mm N apa csatlakozókkal, 50Ohm, mikrohullámhoz is, Aircom Plus 50Ω Low Loss, Moxa A-CRF-NMNM-LL4-50. Külföldön élek, a házba az internet antenna (coax) kábelen keresztül érkezik. A szolgáltató által.


A képen látható rpsma csatlakozókkal. RP-SMA csatlakozós antennákhoz. Termék helye: Veszprém. Mivel a WiFi antennába közvetlenül beköthető a koaxiális kábel, ezért csupán a kábel egyik végére kell csatlakozót szerelni.


A kábel másik - antenna felöli. Válogasson több száz webshop kínálatából és hasonlítsa össze az olcsó és akciós eladó wifi antenna kábel kategóriába tartozó termékek árait!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.