2021. február 2., kedd

Webkamera beépített mikrofonnal

Beépített mikrofon : Igen. Megfelelő az olyan. Kattints és vásárolj kedvező áron – mikrofonnal webkamera árak – Válogass. HU-n, akár ingyen házhozszállítással!


Webkamera beépített mikrofonnal

Logitech, Trust és más márkák között válogathat! Webkamerák hatalmas választéka várja a MALL. A MeetUp beépített, állítható iránynyalábú mikrofonjai méter (1láb).


VGA felbontűsú webkamera beépített mikrofonnal csevegőalkalmazásokhoz. Ami a videó minőségét illeti, a C6kristálytiszta, éles képeket.


Fedezze fel a inspiráló, megfizethető minőségű vásárlást a. A Windows 10-ben egy kamera és egy mikrofon is az eszköz részét képezi, így lehetősége nyílik többek között Skype-videohívásokra, képek és videofelvételek. Mikrofon, Van (beépített).


Webkamera beépített mikrofonnal

Maximális képfrissítés, fps. Videófelbontás. P webkamera, HD kamera, webkamera beépített mikrofonnal asztali.


Webkamera beépített mikrofonnal

Ha van egy illesztőprogram a fényképezőgéppel, próbálja meg beállítani egy mikrofont. A webkamera beépített mikrofonja mindig hibákat ad. Abban az esetben. A DELL mindennapi használatánál praktikusabb lett volna a beépített kamera, így állandóan csatlakoztatni kell a kamerát, mert nem csukható be a gép, fénykép.


Usb webkamera. Everest SC-8modell. CMOS chip típus. Felbontás 6x 480p.


A beépített mikrofon a videokonferenciák vagy a távoktatások során nyújt segítséget, a Sonix chip pedig a. W 2K FullHD webkamera beépített mikrofonnal, fekete, FullHD felbontású, univerzálisan rögzíthető webkamera videó konferenciához, tanuláshoz. Minden, ami egy irodához szükséges.


CYCLOPS White Shark full HD webkamera. A termék a valóságban eltérő lehet. Garancia: év garancia. Bővebben leírásról. Dupla beépített mikrofonnal, széleskörű.


Genius Slim 311R webkamera beépített mikrofonnal, Night Vision. Tápellátás LED. HP Webcam Control Center gomb. IR szenzor is helyet kapott rajta.


A kompakt dizájnnal rendelkező webkamera feketében, pirosban, illetve. USB-csatlakozókábel. Filmkocka szám: —. Patak típusa: —. Mozgókép felbontás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.