2021. január 15., péntek

Wayteq tmc vevő eladó

Wayteq tmc vevő eladó

Tulajdonságok: Frekvenciasáv: 87. Autóhifi, autónavigáció. Szabolcs-Szatmár-Bereg, Nyíregyháza. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!


Tartó, töltő, doboz is megvan, a belső 4GB-os memória tele van jó. Olcsó Mi Az A Tmc. Mindenről tájékoztass! Most hasonló helyzetben vagyok.


Wayteq tmc vevő eladó

Wayteq x980BT gps eladó ! Egy MIO P360-al és egy GNS tmc vevővel szívok. Gps cns tmc vevő. Postázás, kiszállítás rövid határidővel. Kijelző típusa, Érintőképernyős.


TMC vevő, Nem. Nagyításhoz kattintson a képre! Fototrend Fórum. Az enyém úgy látom eladó lesz :D N770BT. Jogi témák közérthetően - Dr. Igen,kettesgolfba szerelt navihoz is használható. A határidő lejárta után az árut újra aukcióra bocsátom, a vevőt pedig negatív. Eladó wayteq N770bt gps. Vásárlás: Navigációs szoftver árak, eladó Navigációs szoftverek. Mobiltelefon autós.


Wayteq tmc vevő eladó

A WiFi vevő és a böngésző alkalmazás segítségével az internetre kapcsolódni és szörfözni is gyerekjáték. GPS navigációt. A beépített FM transmitter segítségével a készülék.


Kitűnő jól működő állapotban 2db kézi adó- vevő (walkie-talkie) 6. AAxelem ill akku hozzávalók:telep pótlók,head sett,akkuk külön áron!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.