2020. december 25., péntek

Vlc

Vlc

A VLC médialejátszó, a legjobb nyílt forráskódú lejátszó, hivatalos letöltése. VLC media player - Windows - Qt Interface.


VLC : Hivatalos oldal – Szabad multimédia megoldások minden OS-re! Töltsd le a VLC -t, a népszerű, ingyenes, nyílt forráskódú médialejátszót.


Az összes video- és audioformátumot lejátssza, és az összes főbb. A VLC egy portolható multimédialejátszó, -kódoló (encoder) és -szóró program, mely számos audio- és videokodeket, fájlformátumot, valamint CD-t, DVD-t és. A komfortos szoftver általános audio- és videólejátszóként használható, alkalmas feliratok megjelenítésre.


A Media Player komfortos magyar nyelvű szoftver, mely általános audio- és videólejátszóként használható. Ultra-kompatibilis médialejátszó szinte minden.


A VLC egy szabad és nyílt forráskódú platformfüggetlen multimédia-lejátszó és keretrendszer, amely lejátssza a legelterjedtebb multimédiás. Nem tagadjuk, a techline egyik kedvenc médialejátszója a VLC, hiszen azon túl, hogy ingyenes, egyszerűen kezelhető. Ha segítettem és ha tetszett a videó akkor nyomj egy LIKE-t és.


Az egyik legtöbb formátumot kezelő lejátszóprogram beépített codec-ekkel. Ahogy az eredeti nevéből (VideoLAN Client) is sejteni, hálózati lejátszásra is képes. A szoftver egy nagy sor eszközt, hogy testre a hangfájlok hangzású, képminőség.


A PC-s médialejátszók tömegében a VLC kiemelten népszerű, ezért is fontos a most kiderült kritikus sebezhetőség. Ezen át bármit.


Egyszerűen kezelhető, gyors médialejátszó alkalmazás. A videófájlok mellett képes a DVDlemezek és a DVD képfájlok lejátszására is. Külön kodek nélkül.


Vlc

A címeket minden lejátszásnál újra lekéri a. Nincs kritikus hiba a VLC Playerben. Viszont nem csak a hibát jelentő félnél vannak gondok. Az elmúlt napokban bejárta a techsajtót a. A média fájlok.


Today we are releasing VLC for Android 3. We did a completely design revamp, for the navigation as well as the Video player. You can now sponsor the app. VLC egy közös név a médialejátszók piacán, és már jó éve. App Size: Windows (MB), Mac (MB), An.


Vlc

The VLC player, a free open-source media player created by VideoLAN, is widely known for its flexibility: Almost any type of video file imaginable. VLC – ingyenes media player program. Paste the link in the box and click Play.


VLC Media Player is a free, portable audio and video player app. You might have to wait some time for the video.


VLC -vel, ami rugalmassága, sokoldalúsága miatt több platformon is a legnépszerűbb médialejátszó. The issue was flagged as high-risk on the CERT. The VLC player can play audio and video from almost any source and without the need for additional codecs.


The player is packed with tools and.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.