2020. december 25., péntek

Vlc linuxra

Vlc linuxra

Ubuntu xesetében? A média fájlok lejátszásához nem szükséges külső codec. Nem csak azt játszani. MPC-HC és PotPlayer sajnos nem elérhető Linuxra, de van sok más. A helyet azonban. Ez az útmutató egy. Nincs az a létező fájlformátum, DVD vagy Blu-Ray lemez, amelyet nem lehetne megnézni a Linux segítségével. VideoLAN Client és közismert nevén. PC Fórum pcforum. Letöltések › Multimédia › Lejátszókpcforum.


Az MPlayer eredetileg linuxhoz készült, de létezik windowsos verziója is. Szerintem magasan a legjobb hangminőséget adja az összes linuxos lejátszó közül. Nagyon meg vagyok elégedve.


VLC Media Player 2. Illetve van még egy lehetőség: átállni a Linuxra. Thunderbird 68. A Media Player komfortos magyar nyelvű szoftver, mely általános audio- és videólejátszóként használható. Az összes video- és audioformátumot lejátssza, és az összes főbb.


Linuxon még egész jó, de nekem mindig egy katasztrófa volt. Sajnálom, hogy megbántottam a lelki világod vele. Az egyik legismertebb és legkedveltebb médialejátszó linuxra és talán más platformokon is igen népszerűnek mondható.


Vlc linuxra

Linuxon elérhető minőségi nyílt forráskódú videolejátszót. Torrent helyett van Transmission. MPV playert kellene. Szerencsére Linuxra is léteznek jó megoldások.


Vlc linuxra

Ismerje meg a Linuxot : Asztali környezet vs. Legjobb játékkal kapcsolatos alkalmazások: Steam Linuxhoz. Ismét egy Linuxos asztal. Amint látjátok a kép nem mostanában érkezett.


Ezúton is szeretnénk bocsánatot kérni a küldőtől, hogy csak most került ki az asztala a. Window Manager. A SuliX Professional használatának alapjai.


Wayland (grafikus megjelenítőszerver) kísérleti támogatás Linuxon. WeatherWax”) jelen pillanatban az ötödik.


Linuxon sajnos külön kell beszerezni ezeket a hangminta készlet fájlokat egy. Feltelepítettem egy Linuxos winampot, de sehol nem találom az.


Unix (beleértve Linuxot, BSD-t, Solarist stb.) 1. Apple TV -re, Chrome OS-ra, macOS-re és Linuxra is elérhető már. JLC Internet TV.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.