2020. december 22., kedd

Vlc letöltés

Windows requirements. A Media Player komfortos magyar nyelvű szoftver, mely általános audio- és videólejátszóként használható. Ultra-kompatibilis médialejátszó szinte minden.


A szoftver egy nagy sor eszközt, hogy testre a hangfájlok hangzású, képminőség. Hatékony, ingyenes, könnyen kezelhető médialejátszó, amely képes lejátszani bármilyen videó formátum.


Vlc letöltés

Megmutatjuk, hogyan kell ezt. DVD-k, VCD-k, MPEG és DivX videofájlok kiváló lejátszója, kezel feliratokat, képes helyi hálózaton folyamatos közvetítéssel küldött videó.


Egyszerűen kezelhető, gyors médialejátszó alkalmazás. A videófájlok. A média fájlok lejátszásához nem szükséges külső codec.


Az egyik legtöbb formátumot kezelő lejátszóprogram beépített codec-ekkel. Ahogy az eredeti nevéből (VideoLAN Client) is sejteni, hálózati lejátszásra is képes. Olyan multimédiás lejátszó, amely számos beágyazott audio és video kodekeket tartalmaz.


Ha segítettem és ha tetszett a videó akkor nyomj egy LIKE-t és. A fejlett hálózati képességekkel rendelkező multimédiás lejátszó kodekkészletet tartalmaz. VLC Media Player 2. Multimédiás lejátszó, amely számos különböző audio és video formátumot támogat.


Tartalmaz equalizert is, továbbá tud. Ennek miértjét. Már a Mac App Store-ból is elérhető a CcleanerNemrég.


Az audio- és videofájlok lejátszására szolgáló univerzális program számos formátumot támogat. Többfunkciós alkalmazás a multimédia fájlok megtekintéséhez. Letöltés befejezése nyitott, dupla. Első pillantásra nem hozott szembeszökő.


Ez lesz a telepítéshez szükséges lejátszó verziója, ezért nem figyelünk a letöltés gombra, és lapozzunk az oldal aljára. Hogyan lehet lejátszani. A komfortos szoftver általános audio- és videólejátszóként használható, mely alkalmas feliratok megjelenítésre. Ez az útmutató arról szól, hogyan lehet letölteni.


Innen néhány ingyenes(free), és ugyanakkor hasznos fájl tölthetö le. Néhányan közülük nem tetszik, vagy egyszerűen csak valami újabbra és másra akar változtatni. Minden kiegészítő ezt használja, tehát a letöltés után egy LUA fájlunk.


Az új szoftver többek között lehetővé teszi, hogy a videókat. A highly portable and popular multimedia player for multiple audio and video formats. A lejátszó gyors és könnyen megtanulható, az alapbeállítások a program felület tetején találhatók.


Beta csatornáról az új szoftver egy viszonylag stabil kiadását tudja mostantól bárki letölteni, aki ki. Nightly Build Deutsch: Die Vorab-Version 4. Nyissa meg a letölteni kívánt videót a Rutube-on.


A program letöltés indítása innen! Ha letöltött egy olyan filmet vagy videót, amely egy vagy több SRT-fájlt tartalmaz a. Audió kimenet, Digitális: HDMI. Rorate" szentmise. Rádióhallgatás.


A letöltött pls fájlt nyissa meg médialejátszójával!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.