2020. december 10., csütörtök

Videó felvevő program

Videó felvevő program

Ezenkívül egy. Gondolkoztál már azon, hogy készítesz egy magyarázó videót valamelyik. Teljeskörű képernyőrögzítő program.


Vágja le a videó hosszát, adjon hozzá vízjelet, végezzen el egyéb haladó. A Debut Video Capture Software videó képlopásokra használható remek. Az OBS Studio egy videó felvevő szoftver, amivel kiváló minőségben lehet létrehozni. Az OBS, más néven Open Broadcaster Software, ingyenes és nyílt.


Letöltöttem ezt a ZD screen recordert. Nagyon óóó :D Csak egy gond van: tud valaki egy crackelt változatos linket adni? Your browser does not currently recognize any of the video formats available.


Click here to visit our frequently. Az integrált Xbox Game Bar felvevő program Windows 10-ben érhető el. Ha elkészültek a felvételeink és a képernyőmentések akkor a Videók. A legjobb képernyő- felvevő szoftver segítségével a Windows minden egyes.


Minden online videót, zenét, játékot. Az Icecream Screen Recorder képernyő felvevő program legújabb verziója, melyben. Az alap felvételekhez a fps is elég, de ha minőségi videót.


A program számtalan hasznos funkcióval rendelkezik, hiába az ingyenesség, mégis prémium minőségű videófelvevő programok eszközivel szerelte fel a. Top legjobb videó felvevők 2. A Bandicam videó felvevő, screenshots készítő alkalmazás amivel az. Programok, illetve. A VLC egy sor átfogó videofunkcióval, felirat szinkronizálással, video - és. Ez a képernyő- felvevő lehetővé teszi a képernyő és a hang rögzítését és MP4.


Ezzel az online program, akkor nem kell letölteni olyan kifinomult. Toolster Video Recorder. A CamStudio asztalról videó folyamot felvevő program. Rögzít minden képernyőn történő mozgást, hangot!


Méretezhető, mozgatható felvétel közben a felvevő. A Windows rendszerben ugyanakkor beépített képernyő- felvevő. Forrás(hely) NEM szükséges. NINCS felvételi időkorlát.


Az Open Broadcaster Software (OBS) vagy az XSplit segítségével adja hozzá kameraként a Logitech Capture kamerát kedvenc közvetítőplatformjaihoz, amilyen. Azt hiszem akit egy kicsit is érdekelnek a videojátékok az látott már gameplay videót mondjuk a-on.


Rengetegen éreznek magukban. Rendeltetésszerű használata során videókat és állóképeket rögzíthet műtéti. AVDR - Ismertető. Felhasználói jogok.


Videó felvevő program

Szabad képrögzítő - a legmagasabb programok a képernyő és a. Ingyenes online képernyővideó - felvevő használata. Fraps egy ingyenes képernyő- felvevő a videók rögzítésére DirectX vagy. A videószerkesztésnél a Movavi az egyik legjobb, amit manapság megtalálhat.


Videó felvevő program

A Wondershare Video Converter nem csak a videók szerkesztésében segít, hanem egy nagyszerű program azok számára is. Skype hívások, élő streaming videók. Apowersoft képernyő felvevő.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.