2020. december 1., kedd

Video 8 digitalizálás

DVD lemez árát nem tartalmazzák! DVD-re írás lemezenként, 9Ft. Keskenyfilm digitalizálás. Video digitalizálás. Szuper vagy normál -as, fényhanggal, mágneshanggal, hang nélkül. Gyere el üzletünkbe a Nyugatihoz! Film, VHS, kazetta, videó, videó digitalizálás, videokazetta. Tudta, hogy a videokazetták akkor is tönkremennek, hogyha soha nem teszi. VHS film, kazetta digitalizálás. Régi (VHS) videó digitalizálás profi minőségben.


Nagyobb tételnél mennyiségi kedvezményt biztosítunk! VHS, VHS-C, VIDEO, DIGITAL, videókazetták digitalizálása. Hogy az emlék örök legyen: vagy db videókazetta digitalizálása, másolása. MegosztásAjánlat mentéseMentett ajánlat.


Családi videókat szeretnék digitalizálni, abban szeretném kérni a. A legjobban egy digital8-as kamerával jársz, ami lejátssza a video-as kazettákat is. Fénykép, dia, szkennelés. A videók digitalizálásának lényege hogy a kártya segítségével az analóg.


Míg az öreg videokamerák felvételeit, a milliméteres, Hi VHS és. Köszönjük, hogy megnézted a videónkat, remélem tudtunk segíteni! Feltöltötte: KütyüBazár. Analóg videó - és kamerakazetták digitalizálása.


Design:Gallai Ferenc. A folyamat végén legtöbbször egyéni menüvel, főcímmel ellátott DVD videó. Számítógép szerviz XVIII. Digitalizálás ahogyan Ön szeretné.


VHS - SVHS - minidv - video- digital8. Az emlékek elhalnak, de nem akkor. VHS videokazetták, VHS-C, 8mm, Hi és miniDV, illetve. Mozgókép, hangfelvétel digitalizálás és archiválás mm-es filmről is!


Az általunk elkészített lemezek. Genius MousePen i608x ( "x6") digitalizáló tábla, USB. Készülék típusok: Win XP Win Vista Win 8. B usb digitalizáló win8.


Vállaljuk VHS, VHSC, videoés MiniDV kazetták digitalizálását, akár rövid határidővel is. NTSC videókazetta.


Régi videó és hangfelvételeit nem tudja lejátszó hiányában megnézni, meghallgatni? Segítek Önnek a megoldásban!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.