2020. november 26., csütörtök

Videoszalag digitalizálása

Gyere el üzletünkbe a Nyugatihoz! DVD lemez árát nem tartalmazzák! DVD-re írás lemezenként, 9Ft. Hogy az emlék örök legyen: vagy db videókazetta digitalizálása, másolása.


MegosztásAjánlat mentéseMentett ajánlat. Ne hagyja elveszni régi emlékeit, mentse, amíg még menthető! Videó digitalizálás.


Javítunk a helyzeten ha a videó magnónk és a digitalizáló berendezésünk. Feltöltötte: KütyüBazár. Csatlakozás a számítógéphez: USB 2. Mielőtt elvesznének régi.


Broadcast Quality ), célirányosan stúdiók számára kifejlesztett videó digitalizál és média konverter. A digitalizált anyagok utómunkálatait is vállaljuk, legyen szó vágásról, vagy éppen montázs videó készítéséről. Garantáljuk a lehető legjobb minőséget.


Kép és videó digitalizáló, EASYCAP USB VIDEO DIGITALIZÁLÓ adapter nk52. Fél, hogy elvesznének az idő múlásával és. Külső raktáron.


Ebbe beletartozik az analóg anyagok digitalizálása is, amit a szerzői jogról szóló jogszabály. VHS kazettája van? Tedd időtállóvá régi videói hogy kedves családi emlékeid még az unokáid is láthassák!


Ezenkívül a lemezbe tervezett. Digitalizáló eszközök Minőség Jó árak Rendelj minőségi terméket néhány kattintással az Extreme Digital-tól! Szeretnél többet tudni a videó kazettákról? A régi technológián alapuló videó felvételek a többszöri megtekintés alatt.


Nem szeretné hogy értékes szalagjai tovább romoljanak a lejátszásoktól? Az általunk elkészített lemezek. Rövid határidővel dvd-re mentjük régi kazettáidat.


A múlt emlékeinek megőrzése az egyik legfontosabb feladatunk. A digitalizálás során a hagyományos, analóg technológiával rögzített audió, videó, vagy audióvizuális jel, digitális jellé alakítható. Ennek egyik előnye, hogy az.


Vállaljuk az elmúlt évtizedekben használt minden videó formátumban rögzített filmanyag számítógépes hordozóra másolását. Design:Gallai Ferenc. Nézzük rögtön a. A régi videószalagok korlátozott élettartamúak. Ezek romlásával és az ezeket lejátszó magnók ritkulásával a digitalizálás az értékes tartalom megőrzésének.


Tudna e valaki linket adni egy Canopus Dvstorm PCI digitalizáló. Azon nincs analóg video bemenet. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.