2020. november 18., szerda

Ultrahang adó vevő

Ultrahangos vevő. Radiális, hengeres. MA40S (UST40T) - MONACOR. A MyDAQ-val digitalizált bemenő jelet (pl. zene),,összeszorozzuk" a vivőfrekvenciának (kHz) megfelelő.


A modul az ultrahang adó-vevő modulja egybeintegrált kivitelű, az alappaneltől ~ 1m hosszú kábel végén foglal helyet. Az ultrahangmodul vízhatlan kivitelű.

Gyártó DB PRODUCTS. Négyféle, eltérő módon működő ultrahangos érzékelőtípussal találkozhat. Az adó -vevős érzékelők külön jeladó és vevő jelátalakítókkal működnek.


A hengeres Osisonic ultrahangos érzékelők részei: nagyfeszültség-generátor. A százalékmegjelenítési funkció használatával ráadásul az adó - vevő sebességének értékelése is elvégezhető. Az alkalmazott szenzor ultrahangos letapogató, azaz az adó és a vevő egy házban található. TSultrahangos adó-vevő vizsgálófej.


Termékkód: Műszaki adatok.

A rezgő mérete - 5xmm. Csatolási felület - átm. HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS. TSultrahangos adó-vevő vizsgálófej Nagyobb. Adatvédelmi nyilatkozat. Típus: MA 40-S = SQ. Mennyiség (db). Frekvencia : kHz (±kHz). Shop minőségi ultrahangos adó-vevő -eladó itt a cég - az egyik vezető gyártói vízálló ultrahangos érzékelő. Versenyképes áron és jó szolgáltatást kínálnak. Elérhetőség: Raktáron. Az ipari berendezésekben ma kizárólagosan ólom-cirkonát-titanát.


Most kedvező áron, egyszerűen. PNI Belső ultrahangos érzékelő PNI-OV2autóriasztóhoz (PNI-AL-S02), 2db. S- Száloptikai erősítő. DIN sínszál erősítő.


A korábbi cikkben leírt adó vevő páros az ott bemutatott egyedi hardver mellőzésével is kialakítható. A modellezés alapját az ultrahangterjedéssel, és hangtér- modellezéssel foglalkozó.

Ezek az érzékelők egy adó - vevő egységből állnak, amelyek egymás mellett vagy egymással szemben helyezkednek el. Gyorsulásmérés és. A fényforrás ( adó ) és a detektor ( vevő ) együttesét optokapunak is nevezzük. A tárcsa elfordulása.


A gyűrű sugara fordítottan arányos a szóródásban részt vevő domináns részecske. Az ismétlőgenerátor (rate generator) egyszerre indítja az ultrahangadót. UH frekvenciája: 1-MHz.


Az UH impulzusok jellemzői transzducer: adó és vevő egyben időbeli szétválasztás – folyamatos hullám helyett impulzusok. Normál, merőleges 9.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.