2020. október 2., péntek

Usb digitalizáló easycap

VHS kazettája van? Fél, hogy elvesznének az idő múlásával és. EASYCAP USB VIDEO DIGITALIZÁLÓ adapter. Feltöltötte: KütyüBazár. Audio bitrate max 768Kbps. Mit rejt a termék doboza? Gyors, és egyszerű munkát végezhetsz vele. Digitalizáld videófelvételei hogy azok ne vesszenek el! Köszönjük, hogy megnézted a videónkat, remélem tudtunk segíteni! De jó lenne, ha a tabletemen is menne.


Van valami spéci átalakító adapter, lévén a EC normál USB -s, a tablet meg microUSB ? Digitization with Video to USB device. Properties and operating principles, tests, usage tips, tricks. Amikor a csatlakozás megtörtént jöhet a digitalizáló easycap XSQ-U-driver. Vásárolj azonnal, licitálj.


Csatlakoztassa a rögzítőpálcát a számítógép vagy táblagép USB -portjához és a. A Basetech Video Grabber-rel (video digitalizáló ) az adatait egyszerűen és kényelmesen az USB csatlakozón keresztül szerkesztheti és digitaliz. EasyCap USB -s média digitalizáló - Kiváló minőségű hang és videofelvétel! Félsz, hogy elvesznek megörökített pillanataid?


Akkor erre a kütyüre mindenképp csapj le még ma! AZ USB -s digitalizálóval könnyen csatlakozhatsz. Ft-ért - Lumexon Webshop - Még több termék. Válogass a Jófogás.


Cikkszám, KUT- USB -001. Hasonló termékek. Ezzel az USB -s digitalizálóval könnyen csatlakozhatsz.


Usb digitalizáló easycap

Kép és videó digitalizáló USB -n keresztül, számítógépre, RCA és S-Video csatlakozóval. Erre nyújt megoldást ez a hobbi USB -s digitalizáló. Most akciós áron 6. Kiszerelés: db.


Easycap videó digitalizálás, USB digitalizáló DVD felvevő dcWindows XP operációs rendszerig. USBTV007-nek mutatkozik be, sajnos alap 16. Win-en rendesen ketyeg. Ha valakinek kell, csak szóljon.


EasyCAP USB -analóg AV digitalizáló. Ezzel a hasznos kis eszközzel analóg videojelet tudunk digitalizálni vagy élőben nézni a képet egy arra alkalmas.


Usb videó digitalizáló árak egy helyen többszáz bolttól. Találja meg a legjobb árat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.