2020. október 21., szerda

Trust webkamera

Trust webkamera

Olcsó webcam több. Webkamera 6x 4képpontos hardveres felbontással az éles. Biztonságos vásárlás. Tekintsd meg a termék információit. Megfelelő kiegészítők. Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban! Beépített mikrofonnal rendelkezik, mely kiváló. A TRUST Trino HD webkamera tökéletes válsztás video-telfonáláshoz. Kisebb, mint MP kategóriában. Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési garancia az.


Gyártó, Illesztőprogram neve, Illesztőprogram dátuma, Operációs rendszer, OS architektúra, Fájl méret. Trust SpotLight Pro 1. MP, USB mikrofon fekete webkamera. Minden, ami egy irodához szükséges.


Trust webkamera

Video:VGA 480p, Mic, USB 2. Manuális fókusz, Fotó:3Mp. Garancia: hónap. XP-n használtam, de most win7-re szeretném felvarázsolni, de nem találok semmi működő. Rögzített fókusz, Fotó :8Mp.


Rendelhető 3-4. TRUST WEBKAMERA Exis Webkamera, ezüst fekete termékünk most 13. Ft- os áron elérhető. Vásároljon kényelmesen és biztonságosan webáruházunkból. Hol a legolcsóbb? Külső raktáron. Egy kiváló minőségű webkamera 6x 4felbontással és USB 2. Kedves Vásárlóink! Ez az oldal nem WEBÁRUHÁZ ! Itt vásárlásra, szerződéskötésre nincs lehetőség! Adatlap nyomtatása. Nekem ez bevált és csak ajánlani tudom.


Mi nem csak egy webáruház vagyunk valós készletről vásárolhatsz, nem kell rendelned - azonnal viheted is haza a kiválasztottadat. HD ready 720p képminőség -akár megapixeles fényképek. Mozgókép febontás: 3x 2pixel.


Trust webkamera

Csak helyszini átvétel. XIAOMI Imilab W88S webkamera fekete. Válassza ki az eszközt, és töltse le az illesztőprogramot. Videó felbontás: 6x 480. Pillanatgomb: Nincs. Vissza a találati listára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.