2020. október 28., szerda

Transmitter bluetooth auto

Transmitter bluetooth auto

Johansson új atenna erősítője ami immár LTEvagyis 5G védelemmel is el van látva. Feltöltötte: Sat. Antenna Szakáruház - P-Sat Hungary Kft.


Két kimenetes CATV antenna erősítő szabályozható, maximum dB erősítéssel. Használható CATV - kábeltévé. Kimenet 2x koax. Mindig TV antenna a földi sugárzású adások vételéhez.


Transmitter bluetooth auto

Elektrotechnikai cikkek elérhető áron ! Válogass a Jófogás. A DIN aljzattal és DIN dugóval rendelkező erősítő az antenna és az autórádió közé. Forgot your password?


Transmitter bluetooth auto

Kisméretű, kompakt jelerősítő az antenna vételi képességének növeléséhez. Akadozó, kockásodó. Registration is free and easy! ANTENNA KÁBEL TV ERŐSÍTŐ 3-AS ELOSZTÓVAL CATV.


Az erősítős szobaantenna távolabb is müködhet ára. Terra AS0lakás erősítő. Ft Nettó ár: 0Ft.


DVB-T szoba antenna erősítés 28dB az antenna nyeresége 7-8dB a legjobb a. Háztartási gépek és eszközök, válasszon Praktikusan! AZ ASP-TV- antenna nem csak kiválóan alkalmas a DVB-T jel fogadására, hanem fel is erősíti azt (maximális erősítés : dB). Szeretnék venni egy Tv- antenna jelerősítőt, de nem tudom milyet vegyek! Segíthet, de ha jól tudom, egy saját tápos erősítő is csak tizenvalahány decibelt.


AMP-Beltéri antennajel- erősítő. Fontos ezen túl, hogy az antenna megfelelő minőséget nyújtson, legyen. Meliconi AT digitális erősített beltéri antenna 49dB. MinDig TV (DVB-T) a Erősítő kategóriában.


Fejerősítő, amit az antenna dipóljának az F-csatlakozójára szoktak helyezni. Ez az antenna erősítő kiváló választás lehet azoknak akiknek nincs 230V -os hálózati csatlakozási lehetőség az elhelyezett antenna közvetlen közelében vagy. Az alap egy dB-es, nagyon érzékeny erősítő, amely alacsony, akár dBuV jellel is működik.


V-os gépjárművekhez alkalmazható. Jelentősen elősegíti a jobb vételi lehetőséget a rádióadók esetében. Főként akkor érdemes ilyen. Nem biztos, hogy egy tiszta időben jól teljesítő antenna borús, esős időben is ugyanazt a teljesítményt képes nyújtani.


Ilyenkor megoldást jelenhet egy erősítő. Készlet: nincs készleten. Kültéri használatra tervezve.


Ft (€) Nettó ár: 1. Helyettesítő termékei: Gyártó szűrés: Összes gyártó, Alpin, Bottari, Carface. Szobai erősítős antenna. Ft-os áron elérhető. Garancia: hónap.


Autósbolt Eger Kertész út. Elérhetőség: kifutott termék. UOVision erősítő antenna kedvezményesen - most 4. Legtöbb termékünk készletről, azonnal elérhető!


Vásároljon megbízható, magyar áruháztól.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.