2020. október 9., péntek

Tmc vevő eladó

Tmc vevő eladó

Autóhifi, autónavigáció. Szabolcs-Szatmár-Bereg, Nyíregyháza. Tulajdonságok: Frekvenciasáv: 87. Tartó, töltő, doboz is megvan, a belső 4GB-os memória tele van jó.


Akciós vevő akár házhozszállítással is! Olcsó eladó új és használt cns tmc vevő. Hogyha érdekelnek a forgalmi adatok, dugók és útfelbontások.


Tmc vevő eladó

Ez lehetővé teszi, hogy a készülékén más alkalmazást is. Wayteq x980BT gps eladó ! Ft - év garancia. Jelenlegi ára: 5. Kiado dolgok kiaddologre. Gps cns tmc vevő.


Tmc vevő eladó

Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd. Képzett eladók. Ablak bezárása. Szeretnék eladó lenni az eMAG-on. Futár megoldható vevő terhére. Két éves Via 125-öm a legutóbbi 9. Forgalmi információs vevő, mely segítségével értesítést kaphat balesetekről vagy egyéb forgalmi. Hordozható vevő és antenna egyben. TMC vevő érdekelne külön. Eladó és Vevő személyes képviselői jelen legyenek, Eladó személyes képviselője a leszállított gépeket.


Részletek privátban. A közbeszerzési eljárás 12. Vevő az Eladó szerződésszerű teljesítése esetén köteles a jelen Szerződés IV.


Térképkezelés: Előre betöltött City Navigator Európa NTU. Felbontás: 4x. GPS vevő típusa: GPS. Eladó Toyota-Lexus gyári navigációs készülékek. Hangrendszer, JBL. DAB digitális rádió vevő, nincs. Jó napot kívánok! Vagy legalábbis én már évek óta nem láttam eladó példányt. Eladó garanciális barna MERCEDES-AMG G mo-i. Manapság a legtöbb modellben a SIRFStar III-as GPS- vevő található, amely az egyik legjobb, legpontosabb modul.


A nagy műszaki áruházakban nem biztos, hogy kifogunk olyan eladót, aki. Postázás, kiszállítás rövid határidővel. Kijelző típusa, Érintőképernyős. Az eladó a reklamáció kapcsán….


FM transzmitter, Igen. Becker Traffic Assist.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.