2020. szeptember 24., csütörtök

Videokonferencia eszközök

A széleskörűen felhasználható végponti eszközök – mint a VC5és VC2- remekül illeszkednek kisebb, közepes vagy nagyméretű konferenciatermekbe. A GROUP videokonferencia -rendszer HD-videokamerát és kristálytiszta.


Csatlakoztassa a GROUP eszközt USB-csatlakozással egy számítógéphez vagy. PC, mobil) is csatlakoztathatók. Milyen vállalkozások számára ajánljuk a videókonferencia megoldást. Telephelyek közötti.


Logitech BCC9videokonferencia rendszer. Elérhetőség: Készletről. Találja meg az önnek megfelelő videokonferencia terméket, rendelje meg és mi.


Kínálatunkban számos üzleti projektor és digitalizáló eszköz is szerepel. Mostanában az egyik legnépszerűbb munkahelyi konferenciahívás eszköz, sok extra funkcióval, mint például az automatikus jegyzetkészítés. Termék típusa: Audio- és videokonferencia -rendszer, Személyek száma:Csatlakozók: 1x jack aljzat mm, x USB-A 2. Kompatibilis szoftver: Zoom. Soha nem voltak ilyen népszerűek a videokonferencia -rendszerek, mint.


Aktuális hírlevelünkben a Yealink videokonferencia eszközeit mutatjuk be. Vezeték nélküli (WiFi) plug-and-play eszköz a videokonferencia eszközök. Ezek a video-kapcsolatra képes eszközök olyan előnyökkel járnak, melyeket kár lenne.


Sajtó HD videokonferencia eszközök személyes és tárgyalótermi használatra. A Radvision és a Samsung által kifejlesztett SCOPIA VC2névre keresztelt. Kívánságlista Összehasonlító lista (0) Megfigyelt termékek. Xbox One konzol és az intelligens órák között.


A videokonferencia rendszerek piacán a konferencia kamerák all-in-one verziói jó. A Crowdbeamer egy mobil streaming eszköz, ennek segítségével kültéri. AVer videokonferencia rendszer Önért és vállalkozásáért.


Videokonferencia eszközök

Olvasson tovább, hogy megtudja, milyen előnyöket rejtenek magukban az AVer eszközök. A bírósági teremben a videokonferencia - eszközöket a lehető legnagyobb mértékben úgy. A videókonferencia -megoldások használatának három módja a vállalkozás fejlesztéséhez.


Videokonferencia eszközök

Vannak olyan eszközök, amelyek a legjobban működnek együtt a. Esztétikus és innovatív audiovizuális és videokonferencia rendszerek elkészítésével és AV termékértékesítéssel foglalkozunk. A tanulási egység bemutatja a videokonferencia eszközöket, megismerteti a konferencia.


Videokonferencia eszközök

Megfizethető, szoftver alapú kollaborációs eszköz mini tárgyalótermekre szabva. Hála a mérnöki bravúroknak a Lifesize Icon videokonferencia rendszerek. A vállalati videokonferencia megoldások robusztus és megbízható eszközök erre a célra. Videókonferencia eszközök.


A hazai videokonferenciás. LSK Meeting Eye VCC1professzionális PTZ. A rendszer felépítését tekintve a távirányító lett a központ, minden eszköz ide van. ISDN–IP-átjárást biztosító eszközök stb.


A High Definiton videokonferencia rendszerek nagy felbontású kamerákkal és képernyőkkel, továbbá fejlett hangtechnikai eszközökkel biztosítanak élethű. Az opcionális.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.