2020. szeptember 30., szerda

Usb digitalizáló

VHS kazettája van? Fél, hogy elvesznének az idő múlásával és. Kapcsolódó keresések: video digitalizáló. Külső raktáron.


A Basetech Video Grabber-rel (video digitalizáló ) az adatait egyszerűen és kényelmesen az USB csatlakozón keresztül szerkesztheti és digitaliz. Video digitalizáló kártyák, adapterek - rendelje meg nap visszavételi garanciával a Conrad. Köszönjük, hogy megnézted a videónkat, remélem tudtunk segíteni! Feltöltötte: KütyüBazár.


EASYCAP USB VIDEO DIGITALIZÁLÓ adapter. Media Markt kategóriában. Digitalizáld videofelvételei hogy azok ne vesszenek. Vásárolj azonnal, licitálj.


Usb digitalizáló

Felbontás (dpi):Nem, Hardveres tömörítés:Nem, HDMI bemenet:Nem. Audio bitrate max 768Kbps. Mit rejt a termék doboza? Win XP Win Vista Win 8. B usb digitalizáló win8. Minden AV- és. Genius EasyPen i405X digitalizáló tábla. Garancia: hónap. Ez a jó minőségű videó digitalizáló lehetővé teszi, hogy felvegyen és szerkesszen különböző analóg audió és videó forrásokból. A csomag tartalmazz egy. Csatoló felület: USB. Leadtek VC100U digitalizáló kártya.


Gembird UVG-0USB 2. Gyártói cikkszám. A garanciális. Usb videó digitalizáló, Szeretnéd hogy a legfontosabb pillanatok örökre megmaradjanak? Komárom-Esztergom, Bajna. Szállítással is. MegosztásAjánlat mentéseMentett ajánlat. USB csatlakozóHanglemez gyűjtemény közvetlen felvétele PC-re vagy Mac-reBeépített átkapcsolható. Rendelhető 3-munkanap. USB -s lemezjátszó, Dual DTJ-301. Központi készleten.


Usb digitalizáló

Az új generációs USB 2. PC-re rögzíthesse és szerkeszthesse videó kamerája vagy egyéb régi videó. Ezzel az USB 2. USB felületre csatlakoztatható digitalizálót dob hamarosan piacra a Pinnacle Systems. A Linx USB Plus néven forgalmazott digitalizáló kábel. Találja meg a legjobb árat, ajánlatot!


Usb digitalizáló

USB digitalizáló árak egy helyen többszáz bolttól.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.