2020. szeptember 29., kedd

Usb bt400

It connects you with a multitude of compatible devices and supports. Terméktámogatás. Másik model választása. Gyors terméktámogatás. Biztonságos vásárlás. Tekintsd meg a termék információit. Megfelelő kiegészítők. Bluetooth szabvány: Bluetooth 4. Vélemények és értékelések. Kattints és találd meg a legolcsóbb árat az ÁrGép-en! Csatlakozó típusa: USB Átviteli frekvencia: 2. Kényelmes és biztonságos online.


ASUS USB - BT4BLUETOOTH 4. EDR adapter Windows XP, Vista, Winalá és Synology NAS-okhoz. Akár 1méteres hatótáv. Gyártói cikkszám. A garanciális. Garancia:hónap. Azonnal átvehető. Ft-os áron elérhető. Személyes átvétel üzletünkben. Hatótávolsága akár 10m. Lehetővé teszi a vezeték nélküli. Adapter, port átalakító ára, leírása, tesztje, specifikációja, jellemzői képekkel, fotókkal.


Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Enables wireless connection to. Cikkszám: USB - BT400. Elérhetőség: Előrendelésre (7-munkanap).


Várható szállítás. Vásároljon kényelmesen és biztonságosan webáruházunkból, akár percek alatt! Mi nem csak egy webáruház vagyunk valós készletről vásárolhatsz, nem kell rendelned - azonnal viheted is haza a kiválasztottadat. Product features.


Usb bt400

Vissza a hálózati eszközök kategóriába. Asus USB - BT4USB 2. Ezt a terméket már nem forgalmazzuk, utolsó. A hivatalos illesztőprogram csomagok. Popular Brands.


Dunakeszi: Raktáron, azonnal átvehető. Vác: Raktáron. See all the product information. Suitable accessories.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.