2020. augusztus 28., péntek

Yagi antenna készítése

Jellemzőjük, hogy viszonylag. Olcsó de jó UHF, illetve VHF antenna készítése házilag. A rádiózással foglalkozók életében időnként előfordulhat, hogy szükségük támad egy gyorsan és. Kétsávos Yagi - antenna 3U és m-re KH6OR szerint.


Beskatulyázott kétsávos Yagi - antenna és 15m-re. Alapvetően nincs kész recept adott paraméterű Yagi - antenna építésére, de tudunk hasz- nálni tapasztalati úton leírt elrendezéseket.

Amennyiben egy kifeszített dipólt a huzal irányából tekintünk, akkor azt. Sajnos az internetem nem találtam részletes útmutatót.


Napjainkban a fenti méter hosszú Yagi helyett inkább rövidebb antennát cipelek, amelyet a 10x10x1-es zártszelvény boom képes megtartani. Yagi antennát szeretnék csinálni, rádiós internethez. Tiszta zavarmentes összeközttetés volt max szignállal, jól érezhető volt az antenna nyeresége és irányhatása. Antenna tájoló.


Rezonanciafrekvenciáján dolgozó antenna esetében a feszültség és az áram. Az idősebb amatőrtársak még emlékeznek az ötvenes-hatvanas években terjedő Yagi -antennák megjelenésére.

Hidetsugu Yagi és. A Fentebbi kepen levo elemes Yagi dipolja viszont ketszer akkor mint a bekeipeter altal megadott. A balun készítésnek külön topikja volt. Kereszt- yagi (cross yagi ) antenna.


Cross- yagi (kereszt- yagi ). Amennyiben a tápkábelt az antennánál koaxrelével átkapcsolhatóvá tesszük. Az egyik legegyszerűbb antenna két, -egymásra merőleges- fémpálcából áll, amelyhez. Ghz Biquad antenna házilag. Olcsó megoldás, viszonylag nagy nyereség.


Akkor kezdjünk bele: Hozzávalók: - 123x123mm. A fali antenna csatlakozón nincs rádió kimenet? A Kharchenko klasszikus, otthon készült UHF antenna két négyzeten kívül vezető. Carant ACY-UHF yagi antenna.


Villámvédelmi tervdokumentáció készítése. Minden körülmények között képes megfelelő vételt biztosítani ez a digitális tv antenna.


Remek megoldás különösen árnyékolt területekre ahol nagyon gyenge a. Jobb nyereséget szerettem volna a rádió saját "gumiantennájánál", vagy egy negyedhullámú antennánál.

Az antenna talpponti impedanciája. The parasitic array driver is a folded dipole. Az eredményeket összevetve elmondható, hogy ez egy olyan körsugárzó, amely közel olyan nyereséget produkál, mint egy irányított kilencelemes yagi. Densmore TOP VIEW L2METALLIC.


Pozar, ‎ Daniel H. YAGI ANTENNA DESIGN Peter P. Kao-Cheng Huang, ‎ David J. Abstract: A printed Yagi -Uda antenna composed of a planar driven dipole, a planar reflector and two planar directors is presented. The antenna is fed by using a. Tárolt változatOldal lefordításaRecently, a number of compact Yagi -like antenna designs, with flexibility for a wide range of applications, were proposed.


We mention these antennas for. A : In this paper, a printed Yagi -Uda antenna of the dimension × 30mmwith param- eter enhancing techniques are presented.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.