2020. június 26., péntek

Sztereo bluetooth

Fedezd fel széles bluetooth sztereó kínálatunkat! Rendelj online az eMAG. Forgalmazza eMAG. Szűrő termék. Látható: 1 3 64.

Népszerű előre, Akciós termékek előre, Ár szerint növekvő. BRUTÁL NAGYOT SZÓL! Vezetékes és vezeték nélküli. Ft-os áron elérhető.


Ha a meglévő sztereó audioeszközeihez használja. Szeretne útközben telefonálni vagy zenét hallgatni, de nem szeretné kézbe venni a készülékét vagy, hogy kábel lógjon a. Az A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) támogatása lehetővé.


NFC egyérintéses párosítás okostelefonnal.

Sony SBHsztereo bluetooth headset. NFC segítségével csak egy érintés és máris párosítva van készülékedhez! Gyönyörű design, komfortos viselet.


Bluetooth vezeték nélküli technológia alkalmazásával. Fejhallgató, fülhallgató. Csongrád, Szeged. Az ITWS bluetooth fejhallgató alakja tökéletesen illeszkedik mindkét fülhöz.


Ha nehezen talál divatos és. TWS i12S vezeték nélküli sztereo bluetooth 5. Cikkszám: i12S TWS FEHÉR. Add to Wishlist. Divatos egyedi galvanizált dizájn párosul.


Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Folyamatos kapcsolat, hifi sztereo zenei élmény egy bluetooth fejhallgató segítségével. Egy sztereo bluetooth fejhallgatóval átadhatod magad kedvenc zenéid.


Zajszűrős, több eszközt egyidőben kezelő. Mobiltelefon, okostelefon és tablet pc sztereo bluetooth headset, sztereo bluetooth james bon sztereo fülhallgató, mikrofon a Mobil Ász Shop-ban.

Zenehallgatáshoz és hanghívásokhoz egyaránt 2. Kopp, és a külvilág megszűnik. EDR - Kompatibilis mind az IOS. Okostelefonok, tabletek, kütyük. Stereo bluetooth fülhalgatók és headset-ek.


Kategória, Audio. A Denon Pro bemutatja az egyedülálló Solution szériát: A paletta kompakt interfészekből áll, amelyek innovatív vezeték nélküli. Sztereó Bluettoh Audio vevő. Tök jó ez a Tronsmart TPlus Upgraded Edition.


LYPERTEK TEVI Hi-Fi Truly Wireless sztereo fülhallgató. A hang a TEVI fejlesztésének. Fülre illeszkedő. Puha fülpárnák.


Tovább fejlesztett hangzás, némítható mikrofon, megnövelt működési idő, aptX technológia.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.