2020. április 17., péntek

Vlc player magyar

Vlc player magyar

Windows - Qt Interface. A Media Player komfortos magyar nyelvű szoftver, mely általános audio- és videólejátszóként használható. Ultra-kompatibilis médialejátszó szinte minden. A komfortos szoftver általános audio- és videólejátszóként használható, alkalmas feliratok megjelenítésre.


A komfortos videólejátszó online hang- és videóbeszélgetésekre, illetve internetes sugárzásra is felhasználható. Felhasználható általános zene- és. A szoftver egy nagy sor eszközt, hogy testre a hangfájlok hangzású, képminőség. Hatékony, ingyenes, könnyen kezelhető médialejátszó, amely képes lejátszani bármilyen.


Daum PotPlayer BS. Készítő: VideoLAN. Egyszerűen kezelhető, gyors médialejátszó alkalmazás. A videófájlok mellett képes a DVDlemezek és a DVD képfájlok lejátszására is.


Külön kodek nélkül. Licence: teljes verzió (freeware). Olyan multimédiás lejátszó, amely számos beágyazott audio és video kodekeket tartalmaz.


VLC Media Player 3. Tartalmaz equalizert is, továbbá tud. Multimédiás lejátszó, amely számos különböző audio és video formátumot támogat. Komfortos videólejátszó. Ingyenes multimédia lejátszó program hordozható verziója.


Online hang- és videóbeszélgetésekre, illetve internetes sugárzásra is. Az audio- és videofájlok lejátszására szolgáló univerzális program számos formátumot támogat. Ha segítettem és ha tetszett a videó akkor nyomj egy LIKE-t és.


Vlc player magyar

A highly portable and popular multimedia player for multiple audio and video formats. Többfunkciós alkalmazás a multimédia fájlok megtekintéséhez.


Vlc player magyar

Category: Controlled Applications, Publisher Name: VideoLAN. Erről filozofáltunk már. KMPlayer vagy a Media Player Classic.


Azoknak akik felirattal néznek filmet vagy sorozatot, nyelvtanulás szempontjából hasznos lehet ha a magyar felirat mellett a másik nyelv is. Allows navigating through the playback controls using Tab and. Sehol sem találtam lehetõséget arra, hogy. Előfordul, hogy csak egy apró hibát.


To operate with this add-on you need a. Következő cikk Team Viewer. AVC, FLV, MPand OGG, along with many others.


Great Video Player 3. Music Player 4. FLV does not support chapters or subtitles, but it does support metadata tags. Adobe Flash Player 15. Eltima enriched it. Ugyanakkor oly sok versenytárs és.


Magyar Ubuntu Közösség.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.