2020. április 15., szerda

Sony smartwatch szíj

Rendelj online az eMAG. Fedezd fel széles sony smartwatch óraszíj kínálatunkat! Olcsó eladó új és használt sony smartwatch szíj. SONY SMARTWATCH ÓRASZÍJ.


Akciós szíj, óraszíj Óraszíj pótszíj akár házhozszállítással is! A cookie-k segítik oldalunk működését. Kitűnő felépítés, keserédes szíj. Jár hozzá, 2db szilikon karóraszíj, egy adapter amire akár bőr akár fém szíj tehető és.


Okosóra szíj - Apple, Samsung, Huawei, Honor. A termékkép esetenként csak illusztráció és tartalmazhat olyan dekoratív. Szállítási idő. A heveder több mint 5kiváló minőségű nylon szálból készül, amelyek szövöttek, és alumínium zárórendszert használnak a biztonság, a kényelem és a. Tegye fel a kérdését itt.


Az okosóra az az smart watch, napjaink új őrülete. Adjon világos és átfogó leírást a problémáról és. Békés április 14. Fekete, neon zöld és fehér gyári szíj van hozzá.


TFT HD LCD érintőképernyő, 240. Smartwatch 3-ból. Központi egység (kivehető) USB-kábel. Gyorsbeállítási útmutató. A fémből készült tokkal és szíjjal. A Sony aktuális okosórája több szempontból is különleges. Az akku 1-napot bír ki, a szíj itt is cserélhető. Az információkat a sonymobile. Zárószerkezet, csatos. Tok mérete, mm. Az ára most akcióban 29. Szíj hossza, 1- 2mm.


Ft két darab szilikon szíjjal, és akár kérhetsz hozzá egy harmadik, prémium szíjat is. A karóra szögletes formát ölt, a háza teljesen fémből készült, a szíj jelen esetben.


Megtekintés Összehasonlítás. Add to Wishlist. Kompatibilis operációs rendszer Android 4. Operációs rendszer Android Wear OS 2. Megjegyzés: az OkosCucc.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.