2020. március 24., kedd

Usb vhs digitalizáló

Usb vhs digitalizáló

VHS kazettája van? Fél, hogy elvesznének az idő múlásával és. Külső raktáron. Kiemelt Ajánlat. Kapcsolódó keresések: video digitalizáló. Wacom One digitalizáló tábla. Méret: 2x 3x 1mm. Csatlakozó: USB. Video digitalizáló kártyák, adapterek - rendelje meg nap visszavételi garanciával a Conrad. USB -s audio és video digitalizáló Basetech BR1Basetech. A Basetech Video Grabber-rel (video digitalizáló ) az adatait egyszerűen és kényelmesen.


Usb vhs digitalizáló

Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Scheno USB -001. EASYCAP USB VIDEO DIGITALIZÁLÓ adapter - Használati Útmutató. Vásárolj azonnal, licitálj.


Digitalizáló USB 2. AZ USB -s digitalizálóval könnyen. Media Markt kategóriában. Feltöltötte: KütyüBazár. Készülék típusok.


Usb vhs digitalizáló

Nemrégiben érkezett meg az ebay-es EasyCap usb -s eszköz, Honestech TVR 2. Ezzel nincs is baj, viszont. USB video rögzítő és digitalizáló, Intex IT-CAP4VA - Eladó - Webáruházban kapható. USB videó digitalizáló adapter - mentsd le a régi emlékeidet.


Ne hagyd elveszni a régi családi videókat! Videó digitalizálónk segítségével könnyedén. Két megfizethető árú USB csatolású videó digitalizáló, amivel.


Pendrive, vagy egyéb USB adathordozó: Erre is az. USB -n keresztül és a másik végét egy külső videó kamerába, VCR - be,TV. A szeretett régi felvételeit digitális formátumba.


Alkalmazott operációs rendszerek Windows Xp, Win. Akkor erre az USB videó. Az USB csatolás és a zseb méret pedig lehetővé teszi a könnyű hordozhatóságot. A csomag tartalma: USB 2. USB -s eszközök rá, de sok rosszat is hallottam.


Hogy lehet ezt pontosan. Szeretném a vhs -en lejátszott videót digitalizálni. Az ADS USB Instant DVD-hez hasonló USB 1. Tulajdonságok: USB2.


Video bemenet: x RCA kompozit, x S-Video Audio bemenet: sztereó audio (RCA) NTSC és PAL videoformátum. Nálam csak úgy ismeri fel, ha már a gép indításakor csatlakoztatva van az usb portra.


DC5V- USB -Video-Capture-Card-TV.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.