2020. március 26., csütörtök

Pioneer kormánytávvezérlő adapter

Pioneer kormánytávvezérlő adapter

Kenwood autórádiók és. SsangYong Korando kormánytávvezérlő adapter (CTSSY00). Gyári kormánytávvezérlő adapter Az utólag beszerelt készülék távirányíthatóvá tehető a gyári kormánytávvezérlővel. Connectskormánytávvezérlő interface.


Pioneer Hivatalos forgalmazó. Olcsó eladó új és használt pioneer vezetékes kormánytávvezérlő adapter. Kormánytávvezérlő adapter univerzális amerikai típusokhoz. Cikkszám: ASWC.


Utólagos autórádió beépitése esetén ezt a kormánytávirányitó adaptert. Gyári tolatóradar és klímavezérlés kijelzése a. Ez az interface szükséges. Kérjük olvassa. Honda Civic kormánytávvezérlő adapter.


Pioneer kormánytávvezérlő adapter

Ez egy kormánytávvezérlő adapter, miért is kellene a mikrofon bemenetre kötni? Kiegészítők, tartozékok - Autó HIFI.


Lehetõvé teszi, hogy a gyári kormánygombokkal az utólagosan beszerelt rádiót is vezérelni lehessen. Ford kormánytávvezérlõ interface quadlock csatlakozóval. Ahhoz, hogy ez működjön elég egy adapter átalakítót vennem, vagy új. A kenwood kormánytávvezérlõ adapter lehetõvé teszi hogy a kormányon lévõ.


MAGYARORSZÁG AUTÓHIFI. PIONEER TS-G 130C autóhangszóró pár · 5/(1). Frekvenciaátvitel: Hz - kHz; Impedancia: Ohm; Különleges jellemzők: Méret: cm, Érzékenység: 88.


Pioneer kormánytávvezérlő adapter

Searching for Integrated Dashboard GPS Navigation? Távirányító bolt! Eredeti gyári és utángyártott távirányítók raktárró.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.