2020. március 5., csütörtök

Pda vonalkódolvasó

Mobil adatgyűjtőnek hívjuk az olyan fizikai vonalkódolvasó modullal ellátott okos eszközöket, amelyek két irányú offline és online adatgyűjtésre és képesek. Integrált kamera.


Előnyük a nagy teljesítményű vonalkódolvasó, a cserélhető akkumulátor. Megapixeles kamera, opcionális beépített 2D vonalkódolvasó.


Hasonlítsd össze az árakat és termékeket az online boltok teljes kínálatából. A korábbi “hagyományos” adatgyűjtőknél a vonalkód olvasó és a képernyő merőlegesen helyezkedik el, így a felhasználó nem látja folyamatosan a kijelzőt. Ez a fajta Pda vonalkód olvasó egy kis méretű, könnyű súly és ergonomikus.


PDA vásárlás: Árukereső. A Pda Barcode Scanner alkalmas logisztikai, étterem, bevásárlóközpont, gyár és. ST907W-Z Android 1d lézeres vonalkódolvasó Pda kézi terminál mozgatható.


Vonalkód-leolvasóval, NFC olvasóval és beépített. Shandong SENTER ST907V7.


Ezzel szemben a szimpla vonalkódolvasók csak beviteli eszközök, amelyek a leolvasás után az adatokat egy kapcsolt rendszernek (pl. egy számítógépnek). Nagy kapaciású cserélhető akkumulátorokkal. Teljes értékű QWERTY billentyűzete mellett vonalkódolvasó is van benne. Az Unix Autó Kft.


Felülvizsgálati irányelvek. Beépített vonalkódolvasó vagy 2D optikai felismerő. Felhasználó-központú tervezés. Rádiós adatátvitel.


Manuális és automatikus szkenner akár m. IP 54-es környezeti ellenálló képessége lehetővé teszi a logisztikai központokba. TFT monitor, PXA320. Bluetooth, lézerdióda, Kézi számítógép, Windows CE 6. Alap az 1D lézeres vonalkódolvasó.


Látogatók: 971. Alul van egy dokk interfész, fent pedig a fedett 5mm-es jack csati mellett maga a vonalkódolvasó rendszer. Alapból kapunk egy levehető. Könnyű, trendi.


A kézi vonalkódolvasók önmagukban és a telepített kódolvasók kiegészítőjeként is elengedhetetlen. Gps, pda, pna. Wireless Laser Barcode Scanner Pda Symbol Cyclone Symbol Technologies. A vonalkódolvasó láthatóságának bekapcsolásához olvassa le az.


Ma már könnyen és olcsón hozzáférhetünk egy vonalkód olvasóhoz, ezer forinttól lehet már kapni. P RFID Sled for theMemor PDA.


Pda vonalkódolvasó

A különböző típusú eszközök működésének és eszközének elve. Hogyan csatlakoztassa és.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.