2020. február 13., csütörtök

Sweex egér

Sweex egér

Vezeték nélküli egér gumírozott széllel és ergonomikus kialakítással, mely növeli a számítógép vagy notebook használatának kényelmét bal- és jobbkezesek. Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési garancia az.


Egyszerűen csak. Számítástechnika vásárlás, gyors házhozszállítással elérhető áron a. Gyártói cikkszám: MI482. SWEEX MOUSE MI4Wireless Red. Ez a termék nem rendelhető!


Sweex egér

Nem rendelhető. Ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Biztonságos vásárlás. Tekintsd meg a termék információit. DPI-s felbontással még a. Jelenleg nem kapható ! SweeX egér bemutató! Szállítás: 1-2munkanap ! Utolsó darabok! Ezenkívül tekintse meg a. Cikkszám: MI457. Eszközökhöz kapcsolódó letöltések. Válassza ki az alábbi listáról azt a terméket, amelyhez szoftvert vagy illesztőprogramokat keres. Fekete gombos vezeték nélküli optikai egér.


Részletes leírás. GHz-es Wirelesss technológia. Garancia: hó. Remek ár, hozzáértő kiszolgálás, hónap ingyenes támogatás. Az egér egy darab elemmel működik. Kaptam hozzá egy kis fekete USB kütyüt (vevőt? ) amit bedugtam az. Kedvezményes ár ¹. Vissza a találati listára. Hozzáadás a kedvencekhez. Megtekintve: 658. Mac OS X Lion, Mac OS X. Válogasson webshopok kínálatából és válasza a legolcsóbbat!


Sweex egér

Zsebméretű egér gumírozott széllel és ergonomikus kialakítással, mely növeli a számítógép. Az lenne a kérdésem, hogy foglalkozott-e már valaki az optikai egér elektronikájával.


A termék ára az elmúlt órában nem változott. Nedis ultravékony kialakítású optikai egér, mely kényelmesen illeszkedik a kézbe. Kulcsszavak: usb-s, zsebegér, pisa, számítástechnika, adatbeviteli, eszköz, (billentyűzet, egér.. ), egér. A legjobb választáshoz kérd szakértő kollégáink segítségét.


Egér az Infolex Webshopból. Trust - Mouse és Pad - Trust Carve fekete optikai egér.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.