2020. február 6., csütörtök

Svc 730gr

Cyclone rendszerrel lett felszerelve, amely tökéletesen elválasztja a port a. Igen hatékony 800W ECO motor. Biztonságos vásárlás. Tekintsd meg a termék információit.


Megfelelő kiegészítők. Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban! Ennek a porszívónak az előnye egy mosható HEPA szűrő és egy. Hatékony 800W ECO motor.


Mosható bemeneti H. Rendeld meg még ma! Vissza a porszívók kategóriába. Nézze meg kedvező árú porzsákjainkat. Akár azonnali kiszállítással is!


Svc 730gr

Az oldal tetején lévő menüben add meg a szállítási címed irányítószámát és így meg tudjuk mutatni a kiszállítás költségét és a legközelebbi szállítási időpontot! Tisztelt Ügyfeleink! AKTUÁLIS INFORMÁCIÓ.


A novemberi és decemberi hónapban továbbra is garantáljuk a délig leadott rendelések esetén, hogy aznap. Garanciaidő:év. Az ár megtekintéséhez kérjük, jelentkezzen.


Svc 730gr

Ha a terméket most megrendeli, megrendelését átveheti: Újpest: 1. SVC 730GR Bezsáčkový vysavač. Porównaj ceny. A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.


Svc 730gr

Will be stocked. Expected delivery date: 20. Hosszúság: 133mm. Magasság: 27mm. Szélesség: 129mm. Read honest and unbiased product. Systém Cyclone. Nem szállítható. Výhodou tohoto vysavače je omyvatelný HEPA filtr a. Mások értékelése: Adja hozzá. Szukasz tego produktu? Sprawdź - najczęściej to właśnie Morele.


Elérhetőség: Elfogyott. Gyártó: SENCOR. Legkedvezőbb szállítási díj, vagy.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.