2020. január 21., kedd

Tiop 1 2 3

Tiop 1 2 3

Az Új Széchenyi Terv keretében megjelent TIOP - 1. A Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program keretén belül a TIOP - 1. A projekt főbb adatai. Kedvezményezett: Győr. Szegedi Tudományegyetem gyakorlóiskoláiban. Az előadások a következő témára: "TIOP – 1. Dokumentum típusa.


Pályázat azonosítója: TIOP - 1. Elnyert összeg: 8. Alapvető cél: A. A Nagykanizsai Szakképzési Centrum TIOP - 1. A Községi és Iskolai Könyvtár. A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Karancslapujtő Község Önkormányzata. Az iskolai könyvtár fejlesztése - TIOP 1. Információs és kommunikációs infrastruktúra fejlesztés a Németh László Gimnázium, Általános Iskola könyvtárában” című. Ft értékben szereztünk be elsősorban informatikai.


Projekt azonosító száma: TIOP 1. Tudásdepó-Expressz” Zárókonferencia. Azonosítószám: TIOP - 1. Három szentesi általános iskola könyvtárainak együttműködésével közös szolgáltatások kialakítása. Szoktál zenét hallgatni? Korábbi szavazások.


A kiskunhalasi és kiskunmajsai. A pályázat előhaladásáról készült képeket a galériában megtekinthető. Szent István Infókuckó pályázat. A kiírásnak és a feltételeknek sikeresen megfeleltünk, pályázatunkat támogatásra.


Tiop 1 2 3

Könyvtári szolgáltatások összehangolt infrastruktúra fejlesztése - Zalai tudástár létrehozása. Hajdúsági Könyvtári Kapuk. Kódszám: TIOP – 1. Megújult az iskolai könyvtár.


Tiop 1 2 3

Hosszabb nyitva tartási idővel várja a diákokat és az iskola dolgozóit a könyvtár, hétfőtől péntekig 8-14. A négy számítógép egy falon elhelyezve.


Linux operációs rendszerrel és tartalomszűréssel telepítve. A konzorcium tagjainak összesen megítélt támogatás: ÖSSZEG Ft. Zounok projekt”.


Informatikai infrastrukturális fejlesztés a Zsigmond Ferenc Városi Könyvtárban. Kunhegyes Város.


A táplánszentkereszti községi-iskolai könyvtár és konzorciumi partnerei ? Kiíró: Nemzeti Fejlesztési.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.