2019. december 25., szerda

Lightroom tippek

Lightroom tippek

A végeredmény, egy érdekes, egyedi effekt. Nem kell mindenütt zajt szűrnünk ha meg akarjuk őrizni a finom részleteket. Lightroom tipp - Menthető a kép? Elég a homogén területeken, például a háttéren egy ecsettel.


See more ideas about lightroom, boudoir fotók, fotózási útmutatók. Ehhez csak egy megfelelő RAW. Egy kis trükkel természetesebb marad a kép ha alaposan visszahúzzuk a világos színeket és emelünk a sötéteken.


A Fotonlogon találtam az alábbi hasznos tippet: Olvasom Tamási Ákos. Ráerősítünk a meglévő, de nem túl nyilvánvaló naplementés, ellenfényes hangulatra. Prémium videók tőlem. Szerencsére van pár trükk amivel fel.


Lightroom tippek

Gyors tippek ahhoz, hogy hogyan lehet még hatékonyabban használni a. Azt gondolom senkinek sem kell ecsetelnem, hogy a legnépszerűbb RAW feldolgozó (és egyébként kép kategorizálásra is használt) szoftver a. Instagramon érkezett az egyik ötlet a bloggal kapcsolatban hogy lehetnének editing tippek, trükkök illetve megmutathatnám én mit és hogyan. Haladó tipp : a Library panel alján lévő festékszóróval még. LIGHTROOM TIPP : HOL VAGYOK?


Lightroom tippek

RODE VIDEOMICRO BEMUTATÓ. Nosza, indítsuk el! Tanuljon meg fotózást, fotószerkesztést és marketing tippeket profi fotósoktól. A fotózást és a szerkesztést szórakoztatóvá tesszük!


Fotózási tippek karácsonyra. Köszönjük WordPress! You azt javasolta, hogy mentse a diavetítés elrendezés egy egyedi. Több száz képszerkesztési tipp kezdőknek és haladóknak.


Termékfotózás lépésről lépésre - minden, amit az otthoni. További fotós tippek és trükkök. Fotó effektus tippek percben. Planning to perform an interior photograph or do you simply want to get the most from your shooting sessions?


Ez most tényleg csak egy rövid poszt lesz, egy kis gyors tippet szeretnék megosztani, amit igazából akár egy tweetben is megírhattam volna. Android tapasztalatok.


Steve McCurry legendás fotóiból nyílt kiállítás. Photo listed in. Tippek, trükkök magyarul.


A bokeh (elmosódás) kifejezés a japán boke (ボケ) szóból ere amelynek jelentése „elmosódottság” vagy „homály” – a boke-aji az „elmosódottság minőségét”.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.