2019. november 22., péntek

Svc 45wh

Archivált termék. Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban! Biztonságos vásárlás. Tekintsd meg a termék információit. Megfelelő kiegészítők. Akár INGYEN házhozszállítással. Zsákos porszívó 850W Eco motorral termosztáttal, amely megakadályozza a motor túlmelegedését. Nézze meg kedvező árú.


Zajszint: dB Tömeg: 3. Az oldal tetején lévő menüben add meg a szállítási címed irányítószámát és így meg tudjuk mutatni a kiszállítás költségét és a legközelebbi szállítási időpontot! Szállítási idő: Raktáron. Porzsákos porszívó hatékony motorral, amellyel a takarítás gyors lesz. Kis méretű, de megleően nagy teljesítményű.


Svc 45wh

Típus: Klasszikus, Energiaosztály: D. Garancia: hónap. Folyamatos kedvezmények, akár ingyenes kiszállítással is. Vissza a porszívók kategóriába. A termék üzembe helyezése előtt kérjük, hogy ismerkedjen meg a használati útmutatóval, még ha.


Kedves Vásárlóink ! GYÁRI ÚJ, NEM OUTLET TERMÉK : nem csomagolás- és esztétikai sérült. Sérülésmentes és eredeti gyári csomagolású a termék. NÁLUNK MÉG VAN SZARVASI KÁVÉFŐZŐ!


Svc 45wh

Rendelkezésre állás: azonnal elvihető (van raktáron). Sencor SVC 45WH Porszívó. Kattints a nagyításhoz. See all the product information. Suitable accessories. Online ár: A feltüntetett árak a weboldalunkon keresztül vagy telefonon leadott megrendelésekre vonatkoznak! Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési. Zobacz inne Odkurzacze tradycyjne, najtańsze i najlepsze oferty.


Sáčkový vysavač s 850W Eco motorem a termostatem, který zabraňuje přehřátí. Extrém hatékony 850W ECO motor - Energiahatékonysági osztály: B - Szőnyegtisztítási osztály: E - Kemény padlóburkolat tisztítási osztály: A. SENCOR SVC 45WH -EUEOdkurzacz w Media Expert! Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.


Svc 45wh

Mások értékelése: Adja hozzá. Pôvodná cena: € Ušetríte: % = €. Ihneď k odoslaniu u vás už 18. K VYZDVIHNUTIE za 30.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.