2019. november 25., hétfő

Lepkeszegmag

Indiában, a Közel-Keleten népszerű fűszer. Trigonella foenum-graecum népies név: görög lepkeszeg, fenő grék. Szinte minden curryben megtalálható. Jelentős az ásványi anyag tartalma.


A görögszéna gyakori gyógy- és fűszernövény, melyet a világ szinte minden táján ismernek. Jól ismert segítője a szoptatós kismamáknak.


Lepkeszegmag

A lepkeszeg friss levelét és magját használják fűszerként. LEPKESZEGMAG (GÖRÖGSZÉNA). Szoptató kismamák tejelválasztását fokozza.


Fitoösztrogén tartalma jó hatású a menzesz előtt jelentkező. A görögszéna (lepkeszeg mag fenugreek) mag kapszula használata: görögszénamag tea készítése a weboldalon leírtak szerint ajánlott. A cukorbetegség.


Felhasználása gyógy- és fűszernövény fűszerként kenyerekben használják, mézel is. Mikronizációs technológiával előállított, standardizált tablettája a Klimax. Kiszerelés: 1db. Bio webáruház - Étrendkiegészítők.


Lepkeszegmag

Erba Vita lepkeszegmag -görögszéna tabletta 1db. Ezt a termékünket darabra rendelheti. Lepkeszegmagcsíra. Az USÁ-ban a görögszéna magjából juharszirup helyettesítő édesítőszert készítenek.


Lepkeszegmag

Ezt teszik a dió és kávépótló készítményekbe is. Read on to find out. Klimax és szövődményei, PMS, anyatej serkentés.


A görögszénaként is ismert növény magja kis mennyiségben használatos szabdzsikhoz (zöldség főételekhez) illetve savanyúságokhoz. Bio görögszéna ( lepkeszegmag ) csíráztatáshoz. Koleszterindiéta része és elősegíti az emésztést. Vértisztító, gyulladáscsökkentő, vérképző hatású.


Görögszéna - lepkeszegmag. Részletes termékinformáció. A termékinformáció feltöltése folyamatban van. Ha egy termékkel kapcsolatban kérdésed van, keresd fel ügyfélszolgálatunkat az.


A pillangósvirágúak családjába tartozó illatos növény, amely a Közép- Keletről származik. Hazánkban is termesztik, helyenként már vadon is előfordul. Könnyen csírázik.


Két igen komoly szoptatási krízisen estem át mindkét gyermekemnél. Mit mond a tudomány? Erősíti a hajat és lággyá varázsolja. Tartalom: 1g. Vásárlói értékelés. Ingyenes kiszállítás 9. Fűszernövényként is gyakran előfordul különféle.


Böngéssz remek recepteket erre is: Korma curry.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.