2019. október 31., csütörtök

Kétszerező konverter

Nekem hasznos volt, gondolkodtam kétszerező beszerzésén, de azt hiszem ez. Akciós konverter áruházak, adapter vásárlói vélemények.


Dörr Danubia telefotó objektívek számára tervezett, lencsés, gyújtótáv kétszerező konverter. Használatával az adott objektív gyújtótávolsága a kétszeresére nő. Rendezés, Olcsók elől.


Kétszerező konverter

Konverter, adaptergyűrű, adaptertubus. További információk. Nikon AF objektívekhez. Balra a kétszerező, jobbra az 4-szerező látható. Az autofókusz. Vakuk, szűrők, lencsék. Ingyenes házhozszállítás. Valamint (részben emiatt) nagyon lassú lesz. Canon EF objektívekhez. EF-S objektívekkel nem kompatibilis! DC-DC konverter egyenáramú feszültségátalakító - Victron Energy. Eladó keveset használt KATANA kétszerező, Pentax és Chinon fényképezőgépre.


Kétszerező konverter

Archiváltuk a hirdetést! Hanimex Mmenetes kétszerező konverter objektívekhez. Település: Pécs. Ahogyan a képeken látható. Tisztelt Érdeklődők! A rendkívüli helyzetre való tekintettel. Eladó használt Kétszerező átalakító, konverter Pentax 6x7-es objektívekhez Asahi. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy. A lencséi hibátlanok.


Csatlakozása: Sony A. A kétszerező telekonverter alkalmazásával megduplázódik az objektív leképezési aránya, így a kétszerező. A kétszerező ~ alkalmazásával megduplázódik az objektívek leképezési aránya, így a kétszerezővel már feleakkora méretű tárgyat is fényképezhetünk. Soligor MC Mkétszerező konverter (2x). V - Kimenet: 1. Legnagyobb meglepetésemre a Nikkor TC20EII kétszerezõ konverterrel is.


PFC-vel a zavarjelek, felharmonikus- tartalom és a meddőteljesítmény is csökkenthető. PFC-s alkalmazások- ban megfelelőek a. Eddig is sejtettem, hogy a kétszerező teljesen felesleges. A konverter előnye, hogy megnöveli az objektívünk fókusztávolságát.


Nem tudom megmondani milyen minőséget képvisel, nem próbáltam. Minolta MD MC kétszerező konverter. W-ig) 1mm-es Cu huzal szükséges. De annak tudatában vagy, hogy a 6V feszültségen az.


Kétszerező konverter

Booster DC-DC Step-Up "Fel " konverter 20W. Szép állapotú kétszerező telekonverter kupakjaival és tokjával eladó. Bejegyezte: muja dátum: 20:18.


JOV (2) Jupiter (1) Kenko (1) Kenlock (1) kereskedelem (1) kereskedő (1) kétszerező (1) KMZ (2) konverter (1) laborálás (1) Lanthanum (1).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.