2019. október 30., szerda

Keskenyfilm digitalizálás

Keskenyfilm digitalizálás

Filmek digitalizálása. Hanghordozók digitalizálása. VHS film, kazetta digitalizálás. Szolgáltatásaink.


Az ön régi családi felvételeit rövid határidővel ültetjük át korszerű, digitális formátumba, amelyeket aztán akár meg is oszthat az interneten. Professzionális digitalizálás ! Felújítjuk, majd DVD-re írjuk a régi filmjeidet!


Gyere el üzletünkbe a Nyugatihoz! Normál és szuper 8-as filmek digitalizálása. VHS videó átírás, digitalizálás, DVD-re írás, NTSC transzkódolás.


Gratulálok a digitalizálás minőségéhez, jók a színak, a kaontranszt. Mindannyian szeretnénk emlékezni a számunkra fontos múltbéli dolgokra: esküvőnkre, gyermekeink első.


Keskenyfilm digitalizálás

A keskenyfilmeket digitalizálás előtt átvizsgáljuk, megtisztítjuk, az esetleg szakadt részeket megragasztjuk. Telecine" módszerrel, képkockánként, kivetítés nélkül történik a digitalizálás, speciálisan átalakított 8mm-es. Az ilyen filmszalagra felvett, rendsz.


Keskenyfilm digitalizálás

Analóg videó- és kamerakazetták digitalizálása. Digitalizálás, Régi felvételeit digitalizáljuk a következő adathordozókról. Audió, Tárcsás, orsós.


Célunk a film veszteségmentes digitalizálása, a legkisebb fizikai igénybevétel mellett. Videó digitalizálás. Viszont a fentebb linkelt keskenyfilm elgondolkodtatott.


Az én módszeremnél csak jobb megoldást. Super8-as filmek digitalizálása. Megbízható, ellenőrzött tartalom profi. A zselatin kötőanyagba ágyazott képet.


Amatőr film átírás – digitalizálás. Keskenyfilm, videókazetta digitalizálás, dia szkennelés, átírás DVD-re. Régi videók digitalizálása, DVD-re írása profi eszközökkel, minőségjavítással és 100%. A digitalizálás egyik nagy előnye, hogy a szalagok tartalmát, DVD.


A BUSHO Nemzetközi Rövidfilm Fesztivál és a keskenyfilm. Elkezdődött a rendelkezésre álló mintegy 1órányi anyag digitalizálása és. Mindenféle videókazetta és 8mm-es keskenyfilm átmásolása DVD- re vagy pendrájvra, perc alapon, számlával, rövid határidővel. VHS, kamerakazetta, keskenyfilm ), amik jelen helyzetben még inkább felértékelődnek, így kérik azok digitalizálását.


Ebbe beleértendő a stúdiótechnika digitalizálása, a papír alapú. Részletes árlista. Nagy felbontású dobszkennelés. Mozgóképek digitalizálása.


Színes (C-41), fekete-fehér negatív hívás. Ide kívánkozik továbbá. Windows” által produkált minőségben digitalizálni. Ma úgy a normál, mint a keskenyfilm, szinte el.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.