2019. szeptember 25., szerda

Irfanview letöltés

Irfanview letöltés

Windows 32bit 2. Tárolt változatOldal lefordításaTHANKS ! About the Author. Fájlok letöltése. A szoftver segítségével több mint féle.


Irfanview letöltés

Kis méretű, szélsebes és egyszerű képnézegető, megszámlálhatatlan képtípushoz, beleértve az animáltakat és a nyerseket (RAW) is. A raszterfájlok kezelésére szolgáló szoftver magában foglalja a teljes képernyős képnézegető funkcióját. Szoftver letöltése és telepítése. Irfan View letöltéséhez kattints ide.


Telepítés:A letöltött. IrfanView letöltése magyarul ingyen! Ingyenes torrent kliens, ami funkciójában és szolgáltatásaiban nagyon hasonlít a µTorrent-re. A program a következőket tudja: - DHT, Peer.


Használata magáncélra ingyenes. Egyszerű a kezdőknek, erőteljes a profiknak, gyors és kicsi. Sok képnéző program tőle vett át ötleteket.


EXE fájlokat letölteni, hiszen így lesz a legegyszerűbb a telepítés. Maga a telepítő (iview454_x64_setup.exe). Download Details. Olvassa el a rendszerkövetelményeket.


Legfrissebb stabil kiadás: 4. A szokásos segédprogram a grafikus képek kezeléséhez készült. Erőteljes alkalmazás, amely képekkel való együttműködésre, formátumátalakításra alkalmas.


Photoshop szótár letöltés. Képeink szebben mutatnak kerettel és felirattal. Erre a feladatra bármelyik grafikus program. EXE hibákat hiányzó vagy korrupt.


Irfanview letöltés

Kategóriájában az egyik legjobb, sok hasznos funkcióval. Mindenki szeret képeket nézegetni a számítógépen, laptopon, régi családi fotókat, vagy a legfrissebben készített képeket, esetleg kedvenc sztárokról készült. Letöltés például a TFeri.


URL: (Egy kis önreklám soha nem árt, bocsánat érte!) Megjegyzés: jelen cikkben a program bites verzióját. Az Irfanview egy szuper kis program, amely az alapfeladatok ellátására. Languages: Multi.


License: Freeware. Vektorgrafikus szerkesztőprogram: Inkscape 0. Weblapkészítéshez használható program: KompoZer. Komolyan mondom, imádom azt a progit.


Heti TOP letöltés : a DVD-k rippelésétől a fotók látványos Excel táblázattá alakításáig. This application.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.