2019. szeptember 24., kedd

Irfanview ingyenes letöltés

Irfanview ingyenes letöltés

Ingyenesen használható képnéző, melynek előnye a kisméret és a gyorsaság. Fájlok letöltése. A szoftver segítségével több mint féle. A program a következőket tudja: - DHT, Peer.


A letöltés megkezdéséhez kattintson a zöld gombra. Licensz: Ingyenes. Ingyen letölthető képnéző, amelynek hatalmas előnye a kis mérete és a gyorsasága.


Irfanview ingyenes letöltés

Szoftver letöltése és telepítése. Available 64-bit downloads. Self extracting EXE file, 3. SHA-2checksum. A raszterfájlok kezelésére szolgáló szoftver magában foglalja a teljes képernyős képnézegető funkcióját.


Irfanview ingyenes letöltés

Használata magáncélra ingyenes. Windows és. Fejlesztő honlapja. OS Big Sur és iOS háttérképek letöltése, újragondolt változatban.


Itt találsz egy leírást a szoftver működéséről, hozzászólásokat, részleteket és más információt. Kipróbált, Freeware azaz ingyenes hasznos programok letöltőhelye.


Olvassa el a rendszerkövetelményeket. Letöltés JPEGView - Image Viewer and Editor ingyenes. Irfanview programhoz. Lássuk, melyik ma a legnépszerűbb ingyenes képnézegető. Emiatt kicsit. Erőteljes alkalmazás, amely képekkel való együttműködésre, formátumátalakításra alkalmas. A CCleaner egy ingyenes szoftver, mely nem csak optimalizálja a rendszer működését. A fővárosi és megyei. Grafikai alkalmazás: GIMP 2. Ingyenes szoftverek az informatika érettségi vizsgára.


WIn 10-ben Egy dologra használtam ezt a programot régen. Egy kis önreklám soha nem árt, bocsánat érte! A szokásos segédprogram a grafikus képek kezeléséhez készült.


Villámgyors FTP kliens: FileZilla. A FileZilla egy ingyenes, magyar. CTB-Locker vírus eltávolítása. AKG szerverén lévő futtatható vagy becsomagolt file-t tudod letölteni.


Az alábbi programok mindegyike freeware, azaz teljesen ingyenesen. Hivatalos oldal és letöltés innen. Nero StartSmart.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.