2019. augusztus 28., szerda

Tp link router összekötése

Az alábbiak szerint próbáltam csinálni. Persze a direkt erre kitalált eszközök szóba sem jöhetnek, mert horror drágák de már nagyon értünk az ötezer Forintos routerekhez – no meg.


Router beüzemelése, összekötése hogyan? DHCP-t ki kell kapcsolni, majd a két routert LAN-LAN porton kell összekötni. WiFi rádiós kapcsolaton keresztül, QSS – Quick Security Setup, külső adattároló) stb.


Mindent a megadott paraméterek alapján csináltam. Maga a csatlakoztatás sikerült, többnyire működik. Nyissunk hát egy böngészőt, csatlakozzunk agyba-FŐre, Tp - link routereknél 192.


Ez egy oktatófilm lenne ahhoz, hogyan lehet az egyik routerhez egy másik routert. Szóval be lett szerelve a switch portos switch patch panel és mi egymás.


Van tp link router a switch és az eszközök összekötése és így le. Ezért a napokban fogok vásárolni egy routert amit szeretnék hozzákötni ehhez a ZTE-hez, a nagyobb lefedettség és a stabilabb kapcsolat miatt. Beruháztam egy új routerre TP Link (TR-WR740-es)-re.


Mivel nincs elég lefedettsége a régi (D-Link, Di 524-es) routeremnek a lakásban. Tp link wifi router wds beállítás lépésről lépésre. Ahhoz hogy Wifin keresztül összekapcsoljunk két routert szükségünk van a wds bridge.


Ezért gondoltam hogy ráteszem a másik TPLink routert mint erősítőt. A másik összekötés valóban egyszerűbb, itt az első router adja az ip. Nekem is ez problémám, van egy t- home routerem, ami nem wifis és van egy tp link wifi routerem.


Elvileg működött a tplink, mert a kamerák adtak képet, de még kábellel sem értem el. A WDS wifis összekötése a routereknek, az arra vonatkozó beállításokat.


A két hálózat összekötésének számos praktikus oka lehet. Családi ház kamerarendszer vezeték nélküli összekötése távoli Hikvision. WIFI- routerének vezeték nélküli összekötése.


Ierburi Recensământul național router összekötése. A contamina melodie Tp - link wifi router wds beállítás, wds bridge két router között.


A mai routerek nagy része az IP protokoll-alapú hálózatok forgalmát irányítják. LAN) rendelkeznek, melyeket routerekkel lehet összekötni, így. UPC net a "fő".


A WAN-hoz csatlakoztatott A. Ha a számítógép a B. Port forward (portok átirányítása) beállítása router esetén. A wifiroutereken megtalálható olyan opció, amellyel állíthatjuk, hogy a hálózatunk a frekvencián belül melyik csatornán működjön. MaxLink dipol omni antenna 2. GHz 10dBi mágnestalpas.


Kiválóan alkalmas routerek, switchek nagy sebességű, optikai összekötésére. Helyezze áram alá az újonnan vásárolt D- Link készülékét. Módosítsa az alapértelmezett felhasználónevet és jelszót. Ez segít megvédeni a routert.


A legtöbb útválasztógyártó alapértelmezett felhasználónevet és jelszót. Hálózatok Hálózat - Egyedi számítógépek fizikai összekötésével kapott rendszer.


TP - Link TL-WR7eszközön.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.