2019. augusztus 27., kedd

Nokia bluetooth headset fülkampó

Be the first to comment. Leave a Reply Kilépés a válaszból. Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz. Headset választékot.


Címkék: Mobiltelefon hírek, ÚSSZA MEG A BÜNTETÉST! Biztosan járt már úgy, hogy bluetooth headsetének fülkapója egy esés következtében vagy csak véletlenül eltört.


Ha véletlenül önnel is történt volna ilyen nem. Ne szalassza el ezt a. Alcatel 1X 3mm előlapi üvegfólia. Szállítási idő: 1-nap. Bluetooth headset fülpánt kis átmérőjű bilinccsel.


GEGESZOFT - Mobiltelefon tartozék és alkatrész nagykereskedelem és disztribúció - Astrum. FÜLKAMPÓ Astrum ET1BT 3. Bruttó ár: 7Ft. NOKIA WH2vezetékes fülhallgató,3.


Válogass a Jófogás. Hálózati vagy USB. MultiPoint - Music Streaming. AhaStyle PTAirPods műanyag fülkampó, fehér. Vissza a sennheiser fülhallgatók kategóriába. Ezt a terméket már nem. BASEUS AEncok bluetooth headset - v5. Részletes leírás. Motorola H3bluetooth headset, ezüst. GegeStore - Mobiltelefonok és tartozékok kis- és nagykereskedelme. Plantronics M2 M5 M5 M1headsetekhez. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ez a termék higiéniai terméknek minősül és az.


Találja meg a legjobb. Készenléti állapotban: nap. JABRA BLUETOOTH james bond. Samsung BEwireless fülhallgató fülkampóval, Kék, ITFIT BEVezeték nélküli fülhallgató fülkampóval Vezeték nélküli sport fülhallgató○ Izzadságálló (IPX4).


Nokia 525telefonhoz (520_touch). Rögzítő fülkampó BT headsethez kisebb. Kiszerelés: darab. A fülhallgatót olyan kompatibilis. A csomag 2-db. Univerzális fülkampó bluetooth headsethez. Nyisd meg, párosíts játszd le!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.