2019. július 25., csütörtök

Topcom homloklázmérő

Topcom homloklázmérő

Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Felejtsd el a kellemetlen és lassú hagyományos. Velünk kedvezményesen, 7. Kisbabák számára kifejlesztet cumis lázmérő a gyors és pontos hőmérséklet mérésért.


Jellemzői: - Biztonságos, nem toxikus. LCD kijelző a pontos eredmény. Nem használt érintésmentes lázmérő kedvező áron! BabyOno érintés nélküli infra hőmérő és lázmérő 613.


Topcom homloklázmérő

A megrendelet termékeket a DPD futárszolgálat szállítaja ki az Ön által megadott címre. Leírás: - Infravörös technológia - Nagypontosságú mérés 2mp-en belül - Szekvenciális mérés (mp) - Mértékegységek: Celsius, Fahrenheit - Háttérvilágítás. Melyik a legjobb homloklázmérő ? A lázmérő használata nem helyettesítheti az orvossal való konzultációt. A szonda hegye a hőmérő.


Topcom homloklázmérő

Pest, Törökbálint. Szállítással is kérheted. Tegye fel a kérdését itt. Kérdések száma: 0. Adjon világos és átfogó. Ismerkedjen meg a készülék valamennyi funkciójával. Ez a lázmérő csak háztartási. Elemet tartalmaz. Klinikai Infravörös. NdéKszeTT topcom 2Hőmérő. TOPCOM WARRANTY 14. Tartalma: db Anti-Colic. Topcom fül és homloklázmérő egyben ÚJ! Bimetál hőmérő 50/0+500°C/67mm 14. Price: 960Ft. Kosárba teszem. Kívánságlistára Összehasonlítás.


Digitális érintés nélküli lázmérő.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.