2019. június 24., hétfő

Samsung hf1000 használati útmutató

Győződjön meg arról, hogy az a telefon, amelyhez csatlakozni kíván, a kihangosítókészlet. HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. A Bluetooth kihangosítóról. Ezt a hordozható.


A kihangosító készülék használata. Nyelv: Nederlands - Dutch. Használati útmutató letöltése. Megoldások és Tippek, Kézikönyv Letöltése, Lépj Velünk Kapcsolatba.


Samsung Magyarország. Részletes leírás. Getting started Appendix English Contents Adapter jack Speaker Button functions Button Talk Volume English 5. Leírás Bluetooth 2. HandsFree Bluetooth multipoint. Product Alerts.


Select or enter your model to view manuals, help guide and other documents. Multipoint funkció: két mobil készülék egyidejű használata. Töltés csatlakozó: microUSB. A doboza is tökéletes állapotban van, de használati útmutató nincs hozzá, de netről letölthető.


Samsung hf1000 használati útmutató

Adatlapok, tesztek, hírek. NEM JÓ A LEÍRÁS :rádió VAN benne, és magyar menüvel fog nálunk. A használati útmutató angol nyelven és pdf formátumban van. Minden autóval kompatibilis, mivel a. A részleteket az Android-okostelefonhoz mellékelt használati útmutató tartalmazza.


Parkside Li-On Akkus Fű- és Sövényvágó Német Gyártmány, UTOLSÓ. PARKSIDE ütvecsavarozó 20V 4Ah akksival 4Nm, bontatlan év. W1manuels de reparation, mercedes w1kezelési útmutató. Tárolt változatOldal lefordításaA készülék használata és üzemeltetése engedélyhez kötött.


Samsung hf1000 használati útmutató

A részletekrõl érdeklõdjön a helyi frekvenciahasználat-szabályozó hatóságnál. Naudotis ¹iuo. SnapBridge Csatlakoztatási útmutató (COOLPIX eszközökhöz) Magyar - Megjelenítés.


Samsung hf1000 használati útmutató

A jelen letöltési feltételek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.