2019. június 26., szerda

Packard bell easynote tk töltő

Notebook-alkatrész. Több ezer termék, egyenesen a raktárról. Vegye át személyesen ma, vagy kiszállítjuk munkanap alatt. Budapest pontján. Országos kiszállítás. PACKARD BELL EASYNOTE TKPEWAjándék laptop táskával. AS10D akkumulátor. A laptopakkumulator. Quadro mászóka csúszdával - apro. Hibátlan kijelző. Nincs Raktáron, érdeklődjön! Ghz processzorral, 3Gb DDRmemóriával, 16"-es kijelzővel, 320GB merevlemezzel, DVD-RW meghajtóval, ATi.


Packard bell easynote tk töltő

Vásároljon laptop töltőt, adaptert vagy tápkábelt kedvező áron az. Akkumulator-List. Dell Slim Power Adapter 19. Hasonlók, mint a Helyettesítő hálózati töltő eMachines Endeavor TK -300.


Mindenhol NVIDIA GeForce GT6VGA-t írnak a laptop mellé. Alaplap hibás packard bell easynote TK laptop eladó, csak DVD és hdd nélkül. Minden konnektorban szikrázik, és mikor kihúztam a töltőt és az aksit.


Packard bell easynote tk töltő

Laptop szerviz és alkatrész webáruház. Töltő nélkül vitték el, valószínűleg így fogják kínálni. Nem csinál semmit. Folyamatosan töltök fel laptopalkatrészeket, ezért ha valamire.


Packard bell easynote tk töltő

A notebook töltő javítását nem vállaljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.