2019. június 3., hétfő

Nokia 216

Nokia 216

Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt. Adatlapok, tesztek, hírek, felhasználói tapasztalatok. Vélemények és értékelések. Kattints és találd meg a legolcsóbb árat az ÁrGép- en!


Nokia 216

Biztonságos vásárlás. Tekintsd meg a termék információit. Megfelelő kiegészítők. Garancia: hónap. Azonnal átvehető. Kijelző méret: 2. Ah battery, MB RAM. Nyomógombos telefonok. Kategória: Klasszikus Mobiltelefon. Kártyafüggetlen: Igen. Magyar nyelv: Igen. Nokia 2DS (fekete) (év garancia). SIM kártyák száma: 2. Operációs rendszer. Kamera minőség, Belépőkagtegória. Sim-kártyák száma. Rendszermemória (RAM), 0GB.


Itt talalod a kézikönyvet vagy más alternitívát. A kép csak illusztráció! Mobil Világ, Webáruház, Új telefonok, Mobilok széles. Tegye szebbé, izgalmasabbá, használhatóbbá készülékét a. Price: ₹ 848.


Nokia 216

Fulfilled FREE Delivery. További termékek. Kedves Vásárlóink! A koronavírus járvány miatt jelenleg minden termék. Micro-USB-B, 1x 3. Hagyja, hogy szórakoztassa! Az információ mindenkié! Célunk, hogy az egyre gyorsabban fejlődő technológiákkal, mobiletelefonokkal, mindenféle kütyükkel. Telefontok, kijelzővédő üveg, töltőkábel, autós tartó, és még sok más kiegészítő. FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Minden egy helyen.


With more advanced features like front and back camera.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.