2019. június 21., péntek

Kazetta digitalizáló

Alkalmas audio kazetták digitalizálására az USB csatlakozón keresztül közvetlenül a. Kazetta digitalizáló. Kattints és vásárolj kedvező áron – kazetta digitalizáló árak – Válogass számos bolt kínálatából – Szűkítsd tovább keresésed.


LogiLink USB-s kazetta digitalizáló termék leírása. Digitalizálja régi audio felvételeit. Keresett szöveg: kazetta digitalizáló (Termék) kazetta digitalizáló (34).


Kapcsolódó keresések: audio kazetta digitalizáló. Feltöltötte: KütyüBazár. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! A fent látható kép némely esetben illusztráció.


A KERESETT TERMÉK JELENLEG NEM. Felújítjuk, majd DVD-re, pendrive-ra másoljuk a régi kazettáidat! Gyere el üzletünkbe a Nyugatihoz! Film, VHS, kazetta, videó, videó digitalizálás, videokazetta.


A régi magnókazettáidat (ha még vannak) ezzel az eszközzel át tudod menteni, és digitalizálni. A magnó kazetta digitalizálás gyorsan és egyszerűen. Videokazetta.


Kazetta digitalizáló

Zenei kazetták egyszerű digitalizálása a PC vagy Mac USB portján keresztül MPformátumba. Magnókazetta digitalizálása.


A kábel egyik végét a magnón a. König kazetta digitalizáló (MP3). Nem rendelhető. Ezt a terméket már nem forgalmazzuk. A hordozható USB-s kazettás lejátszóban minden kazetta lejátszható.


Kazetta digitalizáló

Valószínűleg nem vagyok egyedül, aki riadtan konstatálja, hogyan porosodik a polcon a kazettagyűjtemény, amelyre. Audio kimenettel. A mellékelt szoftverrel nagyon jó minőségű felvételek. Amint csatlakoztatta az.


Megosztás Ajánlat. A kazetta-MPátalakítóval újra élvezheti azokat. Discman, walkman. Wacom Intuos Comic Medium CT-H4digitalizáló tábla, dobozában! EASYCAP USB VIDEO DIGITALIZÁLÓ adapter. Stranger Things VHS kazetta formájú jegyzetfüzet. Hogy lehet-e otthon digitalizálni a régi VHS kazettákat? Attól függően, hogy mennyire vagy műszaki beállítottságú sokféle. A digitális konvertere segítségével régi audio kazettáit MPfájllá alakíthatja számítógéppel.


Az alábbi kazettákról végzek digitalizálás: Hagyományos VHS videokazetta, VHS-C kazetta, 8mm és Hikazetta, mini-DV kazetta, és. FONTOS TUDNI: a mágneses elven működő VHS kazetta és a fénykép.


Kazetta digitalizáló

AUDIÓ KAZETTA DIGITALIZÁLÁS AKCIÓ! Régi fényképek, diafilmek scannelése, videó tartalmak digitalizálása rövid határidővel. Profi Fotó Kft - Szeged. Több kazetta esetén a vevő igénye szerinti sorrendben, folytatólagosan írjuk az anyagot a DVD-re.


VIDEOKAZETTÁK DIGITALIZÁLÁSA DVD LEMEZRE.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.